Formula 1 Türkiye Grand Prix'si iptal edildi!

Formula 1'den iptal kararı! Formula 1, Türkiye GP'sinin iptal edildiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Seyahat kısıtlamaları nedeniyle Haziran ayında Türkiye'deki yarışı gerçekleştirmemiz maalesef mümkün değil" ifadeleri kullanıldı.

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si iptal edildi! Sosyal medya hesabından açıklandı...

Formula 1 Covid-19 sebebi ile iptal kararını verdi. Türkiye'de seyahat kısıtlamaları nedeni ile resmi internet sitesinden yapılan açıklamada konuyla ilgili, 11-13 Haziran'da yarış yapılmayacağını, Fransa Grand Prix´sinin 18-20 Haziran´a kaydırıldığı ve 25-27 Haziran´da Avusturya´da bir yarış daha düzenleneceği ifade edildi.

"HAZİRAN AYINDA INTERCİTY İSTANBUL PARK´TA OLAMAYACAĞIZ"

Formula 1TM´nin açıklamasında görüşlerini belirten Formula 1TM Başkanı ve CEO'su Stefano Domenicali, "Hepimiz Türkiye'de yarışmayı dört gözle bekliyoruz, ancak uygulanan seyahat kısıtlamaları nedeniyle haziran ayında Intercity İstanbul Park´ta olamayacağız. Yarışın Türkiye´de gerçekleşmesi için büyük çaba gösteren Intercity İstanbul Park yönetimine ve Türkiye´deki tüm yetkililere süreçteki uğraşları için teşekkür ederiz. Fransa´daki yarışı öne çektik, Avusturya´da iki yarış gerçekleşecek. Fransa ve Avusturya'daki iş ortaklarımız bu çözümü uygulama konusunda hızlı davrandılar. Yılın başından bu yana tüm iş ortaklarımızla güzel çalışmalar gerçekleştirdik. İlerleyen süreçte de 2021 yılı takvimine Türkiye´yi dahil etmek için Intercity İstanbul Park yönetimi ile yakından çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si iptal edildi! ile ilgili etiketler Formula 1 Türkiye grand prix
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.