Formula 1 Türkiye Grand Prix ne zaman? 2021 Türkiye Formula 1 bilet fiyatları ne kadar?

Formula 1 Türkiye Grand Prix’i ne zaman sorusu yarış severler tarafından sorgulanıyor. Daha öncesinde iptal kararı alınan ancak yapılan açıklama sonrasında 2021 Formula yarış takvimine eklenen İstanbul Park 2021 bilet fiyatları büyük bir ilgi görüyor.

Formula 1 heyecanı yeniden Türkiye’ye geri dönüş yaptı. İstanbul Park'ın sahibi Intercity yönetim kurulu başkanı Vural Ak, Formula 1’in İstanbul Park’ta seyircili olacağının da müjdesini verdi.

Daha öncesinde Haziran ayında yapılması planlanan ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle iptal edilen 2021 Formula 1 Türkiye Grand Prix’i Ekim ayında gerçekleştirilecek. Formula 1 yönetiminden gelen resmi açıklamaya göre Formula 1 Türkiye yarışı 1-3 Ekim 2021 tarihlerinde yapılacak.

Singapur GP organizatörleri, 2021 yarışının Kovid-19 salgını sonrası yaşanan seyahat kısıtlamaları nedeniyle iptal edildiğini duyurunca gözler yeniden Formula 1 ekibine çevrilmişti.

Formula 1 Türkiye Grand Prix ne zaman? 2021 Türkiye Formula 1 bilet fiyatları ne kadar?

Ak, bilet satışlarına ilişkin olarak; “Devletimizin aldığı pandemi önlemleri ve çalışmaları sayesinde yarışımızı seyircili olarak gerçekleştireceğiz. Yarışı gerçekleştireceğimiz tarih Türkiye’de ve İstanbul’da turizm sezonunun da sürdüğü zamanlara denk geliyor. Bilet satışlarına ilişkin gerekli bilgilendirmeyi en kısa sürede yapacağız.” dedi.

FORMULA 1 TÜRKİYE 2021 BİLET FİYATLARI

Formula 1 bilet fiyatları henüz belli olmadı.

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 10. ayağı Büyük Britanya Grand Prix'sinde tribünlerin tamamına seyirci alınacak.

Formula 1 Türkiye Grand Prix ne zaman? 2021 Türkiye Formula 1 bilet fiyatları ne kadar? ile ilgili etiketler Formula 1 f1 turkey bilet fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.