Formula 1 Suudi Arabistan GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Formula 1'de sezonun 21. yarışı Suudi Arabistan'da koşulacak. Pist en fantastik yarış alanı olarak gösteriliyor. eki Formula 1 2022 Suudi Arabistan Grand Prix'si ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Formula 1'de artık son düzlüğe giriliyor. Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın 21. yarışı, Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde inşa edilen Cidde Sokak Pisti'nde koşulacak.

FORMULA 1 SUUDİ ARABİSTAN GP HANGİ KANALDA?

Formula 1 Suudi Arabistan GP için beklenen gün geldi. Suudi Arabistan GP 19 Kasım Cuma günü 1. antrenman seansıyla başlayacak. Bir saat sürecek 1. antrenman Türkiye saatlerine göre 16:30'da başlayacak. Suudi Arabistan antrenman turları S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. 2. antrenman seansı aynı gün 20:00'da başlayacak.

Suudi Arabistan GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Suudi Arabistan 3.antrenman ise 4 Aralık Cumartesi Türkiye saatlerine göre 17:00’da yapılacak. S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak. Sıralama turu da aynı şekilde TSİ 20:00'da S Sport 2 kanalından yayınlanacak. 5 Aralık Pazar günü yapılacak yarış S Sport kanalından canlı yayınlanacak.

Pilotlar

1 - Charles Leclerc (Monako): 26 puan

2 - Carlos Sainz (İspanya): 18

3 - Lewis Hamilton (Büyük Britanya): 15

4 - George Russell (Büyük Britanya): 12

5 - Kevin Magnussen (Danimarka): 10

Takımlar

1 - Ferrari: 44

2 - Mercedes: 27

3 - Haas: 10

4 - Alfa Romeo: 9

5 - Alpine: 8

Formula 1 Suudi Arabistan GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Formula 1 Suudi Arabistan ne zaman saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.