Formula 1 bilet fiyatları

Kasım ayında Türkiye’de düzenlenecek olan Formula 1 yarışlarının seyircili mi yoksa seyircisiz mi olacağı tartışılırken bilet fiyatları konusunda Formula 1 tutkunlarını sevindiren bir haber geldi. F1'i canlı izlemek isteyen Türk seyirciler, üç günde toplam 90 TL ödeyerek bu heyecanı yerinen takip edebilecek.

Kasım ayında Türkiye’de düzenlenecek olan Formula 1’in seyircili mi yoksa seyircisiz mi olacağı netlik kazandı. Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, Türkiye’de düzenlenecek olan Formula 1 bilet satış fiyatlarını açıkladı.

FORMULA 1 SEYİRCİLİ Mİ? İŞTE BİLET FİYATLARI

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, 13-15 Kasım tarihlerinde Türkiye’de düzenlenecek olan Formula 1'in seyircili olacağını ve bilet fiyatlarının da 30 TL olduğunu söyledi.

FORMULA 1 TÜRKİYE NE ZAMAN?

Formula 1, 13-15 Kasım 2020 tarihlerinde İntercity İstanbul Park'ta yapılacak. Intercity İstanbul Park’ta düzenlenecek. Yarışın ortalama 100 bin kişiden oluşan bir kapasitedye dönüştürüleceği belirtildi.

FORMULA 1 HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si, S Sport ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

Formula 1 bilet fiyatları ile ilgili etiketler Formula 1 Türkiye Intercity bilet fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.