Formula 1 Portekiz Algarve GP ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda izlenir?

2021 Formula 1 yarış takviminde sırada yer alan Portekiz GP için geri sayım başladı. Uluslararası Algarve Pisti pistinde gerçekleştirilecek olan yarışta pilotlar birincilik için mücadele verecek. Peki, Formula 1 Portekiz Algarve GP ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Formula 1’de sezonun ikinci yarışı Portekiz’de bulunan Uluslararası Algarve Pisti’nde gerçekleştirilecek. 2021 yılında şimdiye kadar iki yarış gerçekleştirilen Formula 1’de Bahreyn'deki yarışa sadece aşılanan ya da hastalığı atlatmış olan kişilerin alınması dikkatlerden kaçmadı.

Emilia-Romagna’da düzenlenen yarışma ise kesinlikle seyirci alımı gerçekleştirilmedi. 24 yıllık bir aranın ardından bu seferki yarış ise Portekiz’deki Uluslararası Algarve Pisti’nde yapılacak. 30 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasındaki gerçekleştirilecek Portimao yarışına bu kez de seyirci alımı yapılmayacak.

Formula 1 Portekiz Algarve GP ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda izlenir?

Başlangıçta organizatörler, yarışa seyircilerin katılabileceği konusunda bir umut taşımış ancak ülkedeki durumun çok da iyi olmaması bu durumu oldukça zora sokmuştu. Portekiz’in yanı sıra 7-9 Mayıs tarihleri arasındaki Barcelona ve 4-6 Haziran tarihleri arasındaki Bakü yarışlarının da seyircisiz gerçekleştirileceği ifade edildi.

F1 PORTEKİZ ALGARVE GP NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

24 yıl aranın ardından geçen sezon ilk kez Formula 1 takvimine dahil edilen Portekiz Algarve GP’si 2 Mayıs 2021 Pazar akşamında saat 16.00’da başlayacak. yarış severler Portekiz Algarve GP’sini S Sport Plus ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Formula 1 Portekiz Algarve GP ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda izlenir? - Resim : 2

Formula 1'de 23 etaptan oluşan 2021 sezonu 12 Aralık 2021 tarihinde Abu Dabi Grand Prix'siyle sona ermesi bekleniyor.

Formula 1 Portekiz Algarve GP ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda izlenir? ile ilgili etiketler Formula 1 Portekiz Algarve
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.