Formula 1 İspanya GP ne zaman? Barcelona Grand Prix saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Formula 1’de sezonun 4. yarışı İspanya’da gerçekleştiriliyor. Lewis Hamilton’un pole pozisyonunda başlayacağı Formula 1 İspanya Barcelona GP ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu.

2021 Formula 1 şampiyonasının 4. yarışı olan Barcelona Catalunya GP büyük heyecan 9 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Lewis Hamilton'ın pilotlar klasmanında liderlik koltuğunda yer aldığı 2021 sezonunun 4. ayağı, İspanya'nın Katalonya özerk bölgesindeki 4,675 kilometrelik Barcelona Catalunya pistinde 66 tur üzerinden gerçekleştirilecek.

F1 İSPANYA GP NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

66 turluk mücadelenin gerçekleştirileceği Formula 1 İspanya yarışı 9 Mayıs 2021 Pazar gününde TSİ 16.00’da başlayacak ve S Sport, S Sport 2 ile S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İspanya Grand Prix'si öncesi Mercedes takımından Lewis Hamilton'ın iki ve Red Bull-Honda'dan Max Verstappen'in birer yarış galibiyeti bulunmakta.

S SPORT ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

S Sport kanalını şifresiz ve kesintisiz izleyebilmek için D Smart aboneliğiniz bulunmak zorunda. D Smart’ın dışında S Sport kanalını izleyebilmek adına TV+, TiviBu, Kablo TV ve Vodafone TV platformlarından birine sahip olmanız gerekmekte.

Formula 1 İspanya GP ne zaman? Barcelona Grand Prix saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

D-Smart 78. Kanal
Turkcell TV+ 77. Kanal
TiviBu 73. Kanal
Kablo TV 240. Kanal
Vodafone TV 11. Kanal

S SPORT TURKSAT 4A UYDU FREKANS AYARLARI

Formula 1 Türkiye Grand Prix heyecanını S Sport ekranlarından şifresiz canlı izleyebilmek için S Sport Turksat 4A uydu frekans ayarlarını platformuna girmeniz gerekmektedir.

TP11 – Frekans: 12188 Mhz.
Polarizasyon: Vertical (dikey) DVB-S2 8PSK
Symbole rate. 27500 ksym/s
FEC: 5/6

Formula 1 İspanya GP ne zaman? Barcelona Grand Prix saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Formula 1 Barcelona İspanya grand prix
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.