Formula 1 Bahreyn GP ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Formula 1’de sezonun 15. yarışı Bahreyn’de gerçekleştiriliyor. Lewis Hamilton, İstanbul’da şampiyonluğunu ilan ederken Formula 1 Bahreyn GP ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu.

Formula 1 Bahreyn GP ne zaman? 2020 Formula 1 Şampiyonası'nın 15. yarışı olan Bahreyn GP büyük heyecan 29 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Lewis Hamilton'ın da pilotlar klasmanında şampiyonluğu garantilediği 2020 sezonunun 15. ayağı, Bahreyn'in Kuzey Valiliğindeki Sakhir Çölü'nde bulunan 5,4 kilometrelik Bahreyn Uluslararası Pisti'nde yapılacak.

F1 BAHREYN GP NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

57 turluk mücadelenin gerçekleştirileceği Formula 1 Bahreyn yarışı 29 Kasım 2020 Pazar gününde TSİ 17.10’da başlayacak ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bahreyn Grand Prix'si öncesi Mercedes sürücüsü Hamilton'ın 10, takım arkadaşı Valtteri Bottas'ın 2, Max Verstappen (Red Bull-Honda) ve Pierre Gasly'nin (AlphaTauri-Honda) ise birer yarış galibiyeti bulunuyor.

Formula 1 Bahreyn GP ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Formula 1 F1 Bahreyn GP Bahreyn Grand Prix
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.