Formula 1 Azerbaycan GP ne zaman? Saat kaçta? Bakü City Grand Prix şifresiz hangi kanalda?

Formula 1’de sezonun 6. yarışı Azerbaycan’da Bakü City pistinde gerçekleştirilecek. Yarış severler ise şimdiden Formula 1 Azerbaycan GP ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Peki, F1 Azerbaycan Bakü City GP şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

2021 Formula 1 şampiyonasının 6. yarışı Azerbaycan’ın Bakü City pistinde gerçekleştirilecek. 18.500 kişilik kapasiteye sahip 6.003 kilometre uzunluğunda olan Bakü Citt pisti, Formula 1 takviminin en uzun tek tura sahip üçüncü pisti olarak dikkat çekmektedir.

Toplamda 51 turun atıldığı Azerbaycan Bakü City pistinde toplam 20 viraj bulunmaktadır.

F1 Monaco GP Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

51 turluk mücadelenin gerçekleştirileceği Formula 1 Azerbaycan GP’si 6 Haziran 2021 Pazar gününde TSİ 10.00’da başlayacak ve S Sport, S Sport 2 ile S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Özellikle Red Bull açısından psikolojik üstünlüğü alabilmek için oldukça önemli olan bu yarış büyük dikkat çekecek.

Formula 1 Azerbaycan GP ne zaman? Saat kaçta? Bakü City Grand Prix şifresiz hangi kanalda?

Formula 1 Azerbaycan Bakü City Grand Prix’inde ilk antrenman turları 4 Haziran Cuma günü saat 11.30’da aynı gün saat 15.00’da ise ikinci antrenman turları düzenlenecek. Pilotlar bu turlarda hem kendilerini hem de araçlarını test etmiş olacak.

Formula 1 Azerbaycan Bakü City Grand Prix’inde start poziyonunu belirleyecek olan sıralama turları da 5 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak. Sıralama turlarını kazanacak olan yarışmacı Azerbaycan’daki piste pole pozisyonunda yani ilk sırada başlama hakkını elde edecek.

Formula 1 Azerbaycan GP ne zaman? Saat kaçta? Bakü City Grand Prix şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Formula 1 Azerbaycan Bakü City
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.