Football Leaks Van Persie'nin sözleşmesindeki özel maddeleri yayınladı

Futboldaki açıklanmayan sözleşmeleri ortaya çıkartan Football Leaks, bu kez de Robin van Persie'nin Fenerbahçe'deki sözleşmesindeki özel maddeleri yayınladı. İşte Hollandalı için sarı-lacivertlilerin ödediği rakam.

Football Leaks oluşumu geçen seneden bu yana futboldaki gizli belgeleri yayınlıyor. 2 Aralık 2016'dan itibaren de Avrupalı gazetecilerin oluşturduğu The European Investigative Collaborations (EIC) oluşumuyla ortak çalışmaya başladı ve milyonlarca belgeyi onların hizmetine açtı. Ortaya çıkan belgelerden bir tanesi de Robin van Persie'nin Fenerbahçe ile imzaladığı sözleşme.

TAKIMDAN RVP'YE EKSTRA YARDIM

Yıllık 4.9 milyon Euro garanti ücret alan yıldız oyuncunun sözleşmesinde birçok ekstranın olduğu ortaya çıktı. Ev kirası için kulüpten yıllık 60 bin Euro destek alan van Persie'ye ayrıca Fenerbahçe tarafından 8 kişilik bir loca tahsis edilmiş. Buradaki yiyecek, içecek ve park giderleri de sarı lacivertli ekip tarafından karşılanıyor. Yine özel şoförüyle birlikte iki tane Audi Q7 marka otomobil van Persie'nin hizmetine verilmiş.

Sözleşmedeki bir başka detay da Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde her tur atladığında van Persie'ye 100 bin Euro'luk ödeme yapacak.

Ayrıca yıldız oyuncuya 3.12 milyon Euro'luk imza parası ödenmiş.

Football Leaks Van Persie'nin sözleşmesindeki özel maddeleri yayınladı ile ilgili etiketler Sözleşme Football Leaks Van Persie
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.