Floyd Mayweather Logan Paul boks maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Tüm zamanların en iyi boksörleri arasında gösterilen “Money” lakaplı Floyd Mayweather ile ABD’li fenomen Youtuber Logan Paul, ringe çıkıyor. İzleyenler ise Floyd Mayweather Logan Paul boks maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Dört farklı sıklette 15 dünya şampiyonluğu bulunan ve “Money” lakabı ile bilinen Floyd Mayweather ile Vine uygulamasıyla ün kazanan ABD’li Youtuber fenomeni Logan Paul, Hard Rock Stadyumu’nda ringe çıkıyorlar.

Profesyonel boks kariyerinde ringe çıktığı 50 maçın 50’sini de kazanan Mayweather, 560 milyon Dolarlık servetiyle boks dünyasının en zenginleri arasında yer alıyor. Serveti yüzünden “Money” lakabı ile bilinen yenilgisiz şampiyon Mayweather, son maçında “Notorious” lakaplı Conor McGregor ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini teknik nakavt iledevirmişti.

Floyd Mayweather Logan Paul boks maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

YouTube tarihinin en büyük olayı olarak kabul edilen gösteri maçında kendisi gibi ünlü bir YouTuber olan KSI ile karşı karşıya gelen Paul, 2019 yılında ikinci kez kozlarını paylaşsa da maçın galibi yine KSI olmuştu.

Paul 2017 Japonya’yı ziyareti sırasında kendini asarak intihar etmiş bir adamın cesedini çektiği ve kanalında yayınladığı için gündemde kalmış ve okların hedefi haline gelmişti.

Mayweather Paul Boks Maçı Ne Zaman?

Hard Rock Stadyumu’nda 6 Haziran’ı 7 Haziran’a bağlayan gece TSİ ile 03.00’da başlayacak Mayweather Paul boks maçı S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Floyd Mayweather Logan Paul boks maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler floyd mayweather logan paul
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.