Florya'da futbolculara Kadıköy uyarısı!

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, oyuncularından Fenerbahçe karşısında sabırlı olmalarını istedi.

Galatasaray, bugün bir derbiden çok daha fazlasını oynayacak. Galatasaray hem 22'nci şampiyonluğun en önemli dönemecini dönmek, hem de 19 yıllık bir tabuyu yıkmak istiyor.

Florya'da herkes maçın ciddiyetinin farkında. İşin taktik boyutunda ise bu galibiyet arzusuna saha için hükmetme yatıyor. Fatih Terim, oyuncularına en önemli faktörün sabır olduğunu anlattı. Bu sezon çoğu maçta yüksek yüzdeyle topa sahip olan futbolcularından derbide de benzer bir görüntü istedi.

YÜKSEK OYUN

Tecrübeli hoca, topu rakibe vermeden golün sabırla aranmasını istiyor. Erken yenilecek bir golün, oyun yapısını bozabileceğini ön gören Terim, bu sebeple öncelikle rakibi yormayı hedefliyor.

Ayrıca tecrübeli teknik adam, üçüncü bölgede yüksek oyun istiyor. Fenerbahçe'nin ligin en çok (10) kafa golü yiyen takım olmasını fırsata çevirmek isteyen Terim, kanatların sürekli ceza sahasına yüksek top göndermesini istiyor.

Florya'da futbolculara Kadıköy uyarısı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.