Florya sosyal tesisleri nerede, nasıl gidilir?

Mekan tasarımı ve uygun fiyatlı menüsü ile vatandaşların tercihi olan Florya Sosyal Tesislerinin nerede ve nasıl gidildiği vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. İşte Florya Sosyal Tesisleri hakkında merak edilenler haberimizde...

Masmavi deniz ve yeşilliğin içerisinde bulunan Yeşilköy Sahili’ndeki Florya Sosyal Tesisleri, huzurlu bir gün geçirmek isteyenler için gidilmesi gereken yerlerin başında yer alıyor. Geniş yürüyüş ve bisiklet yolları, spor sahaları ve oyun parkları ile adeta bir yaşam kompleksini andıran ve modern mimarisiyle göz dolduran Florya Sosyal Tesisleri’ne geldiğinizde bir daha buradan ayrılmak istemeyeceksiniz.

İstanbul'un Yeşilköy Sahili’nde bulunan Florya Sosyal Tesisleri Google'da en çok aratılan konuların başında yer alıyor. Konumu ve uygun fiyatlı menüsü ile en çok akın edilen Florya Sosyal Tesislerinin nerede olduğu ve nasıl gidildiği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Florya Sosyal Tesisleri nerede, nasıl gidilir? İşte detaylar...

Florya sosyal tesisleri nerede, nasıl gidilir?

Florya Sosyal Tesisleri nerede?

Florya Sosyal Tesisleri, Florya ilçesinin Yeşilköy Sahilide mavi deniz ve yeşilliğin ortasında bulunuyor.

Florya Sosyal Tesislerine nasıl gidilir?

Metrobül ile gelmek isterseniz, Florya durağında inip ardından dolmuş ya da taksi ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

BN1, BN2 ve BN3 hat numaralı İETT otobüslerini kullanarak sahil yolundan Florya'ya gidebiliyorsunuz. Ayrıca 73T Bakırköy - Florya, 73Y Yenibosna- Florya ve 73F Taksim- Florya otobüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Florya Sosyal Tesisleri fotoğrafları

Florya sosyal tesisleri nerede, nasıl gidilir? - Resim : 2

Florya sosyal tesisleri nerede, nasıl gidilir? - Resim : 3

Florya sosyal tesisleri nerede, nasıl gidilir? - Resim : 4

 

Florya sosyal tesisleri nerede, nasıl gidilir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.