Flört Önerileri: Nasıl Erkek Mıknatısı Olunur?

Erkekleri cezbetmek, 34 yaşındaki Julie Wilson için hiçbir zaman sorun olmadı! İlişki uzmanı, erkek arkadaşlarının tümünün ilişkileri bitse bile onu aramaya devam ettiğini söyledi. Peki nasıl mı? Uzmanından öneriler…

Julie, geri kalanımızın bilmediği neyi biliyor? Size sunuyoruz: sırları! İlişki uzmanı Julie Wilson, kadınlara nasıl “erkek mıknatısı” olacağını anlatıyor! Başarısız flörtler, bir türlü o malum soruya gidilemeyen uzun ilişkiler ve hayal kırıklıkları… Bu öneriler kadınların makus talihini yıkmaya geliyor!

Erkekleri kullanma kılavuzu var ve bu kadınlar için hiç de zor değil. Julie Wilson, bütün eski erkek arkadaşlarının onu aramaya devam ettiğini, gittiği her yerde gözüne kestirdiği erkeği aldığını belirtiyor. İddialı ilişki uzmanı, birçok yalnız kalbe ilham veriyor! Erkekler, gizli planlarımızın ifşa olmaması için, sizleri dışarı alalım! Evet sevgili kadınlar, başlıyoruz.

DIŞARI MÜSTAKBEL KOCANIZI ARAMAYA ÇIKMAYIN: SİZ BİR AVSINIZ, AVCI DEĞİL!

Flört Önerileri: Nasıl Erkek Mıknatısı Olunur?

Süper çekici Kural No. 1: Ava çıkma! New York'ta yaşayan ilişki uzmanı, "Çok fazla kız, lezzetli bir içecek ve dışarıda eğlenceli bir gece aramaları gerekirken müstakbel kocası ile tanışmaya odaklanıyor," diyor. Bankacılar, denizciler, ceolar… Adını siz koyun, genç kızlar bu profillere umutsuzca bağımlı. Pengueninizi ararken (bilirsiniz, çünkü penguenler ölümüne sadıktır) erkekler bunu hisseder ve hiçbir erkek bu tür bir baskıyı isteme veya buna ihtiyaç duymaz!

Kendini, çok iyi zaman geçiriyormuş gibi gösteren kadınlardan daha acınası bir şey yoktur. Zamanın tadını çıkarın, öyle gözükmek yerine gerçekten dışarı çıktığınızda mükemmel vakit geçirin! Erkekler, bu gerçek mutluluk enerjisini almalı.

KIRMIZI BAYRAK! DİĞER KADINLARI EZMEYİN

Erkek mıknatıslarının paylaştığı başka bir içgörü: Diğer kadınları ezmek seni erkeklerle hiçbir yere götürmez. Erkekler kendinize güvendiğinizi bilmek ister. Ünlü ilişki uzmanı, "Bir düşünün: Eğer ikiniz çıkmaya başlarsanız, birlikte vakit geçirmenizi isteyeceği bir annesi, kız kardeşleri ve kız arkadaşları var," diyor. Erkekler, aynı şeyi onlara da yapabileceğinizi düşünür. "Bir erkeğe seni bir aile yemeğine götürmenin bir kabus olmayacağını göstermek için ilk adım, diğer kadınları ezmemektir!"

 Başka birinin güçlü yönleri sizi kötü göstermez ama kıskanç ve güvensiz olmak kötü gösterir. Özgüvenli olun ve diğerleriyle yarışmayın!

Flört Önerileri: Nasıl Erkek Mıknatısı Olunur? ile ilgili etiketler Kadın erkek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.