Florida'da olağanüstü hal ilan edildi!

Florida Valisi Rick Scott, hızı 4. Kategori olarak belirlenen İrma kasırgasından önce olağanüstü hal ilan edildiğini açıkladı...

ABD'de geçen hafta Teksas eyaletinin Houston kentini tahrip eden Harvey kasırgasının ardından, şimdi de İrma kasırgasının Florida eyaletinde etkili olması bekleniyor.

ABD'nin Florida eyaletinin Orlando kenti başta olmak üzere etkili olması beklenilen, hızı 4. kategoride olan İrma kasırgasının karada etkili olması bekleniyor. Vali Scott, Florida eyaletinde 67 ilçede olağanüstü hal ilan edildiğini açıkladı. Kasırganın, Florida eyaletini Cuma günü vurmasının beklendiğini belirten Scott, devletin kasırgadan önce en iyi şekilde hazırlanıp önlemlerini alacağını söyledi.

Florida'da olağanüstü hal ilan edildi! ile ilgili etiketler irma kasırgası florida Olağanüstü Hal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.