Floransa'yı Hakan Çalhanoğlu yaktı!

Milan'ın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu, Fiorentina deplasmanındaki 10 numara futbolunu galibiyet golüyle süsledi. Napoli ve Manchester United darbeleriyle sarsılan İtalyan devi, Floransa'dan 3 puanla ayrılarak şampiyonluk yarışına tutundu.

Serie A'nın 28. haftasında Fiorentina'ya konuk olan AC Milan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle 2-3 galip geldi.

Geçen hafta evinde Napoli'ye 0-1 mağlup olan, hafta içi de UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'a 1-1'in rövanşında Milano'da 0-1 yenilerek elenen İtalyan devi, Artemio Franchi'ye moralsiz gitti.

9'da 40'lık santrforu Zlatan İbrahimovic'in golüyle öne geçen Milan, Pulgar ve Franck Ribery'nin golleriyle 2-1 geriye düştü. 57'de Brahim Diaz'la 2-2'yi bulan Stefano Pioli'nin öğrencileri 72'de Hakan Çalhanoğlu'nun attığı golle sahadan 2-3 galip ayrıldı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Serie A'da 23 maçta 2 gol, 9 asistle oynuyor.

Puanını 59'a yükselten Milan, ligde 2. sıradaki yerini korurken, maç eksiği bulunan lider Inter ile arasındaki farkı 6'ya düşürdü. Fiorentina ise ligde bu sezon 13. yenilgisini alıp, 29 puanla 14. sırada kaldı.

Floransa'yı Hakan Çalhanoğlu yaktı! ile ilgili etiketler Milan Hakan Çalhanoğlu Serie A Fiorentina
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.