Flash TV'nin yayın hayatı sona erdi... Kanalın ismi 'Flash Haber TV' olarak değişti

1992 yılından bu yana faaliyet gösteren Flash TV, 15 Nisan itibariyle yayın hayatını sonlandırdı. 16 Nisan 00.00 itibariyle kanalın isminin Flash Haber TV olarak değiştiği görüldü.

Mart ayında kayyum atanan Flash TV, 15 Nisan itibariyle yayın hayatına son verdiğini açıkladı. Kanaldan yapılan açıklamada, Ömer Ziya Göktuğ’un vefatı sonrası ortakların anlaşmazlığa girdiği ve ulusal yayıncılık lisansının yenilenemeyerek yayınlara son verildiği duyuruldu.

Kanal tarafından şu açıklama yapıldı...

“Ulusal yayıncılık alanında 1992 yılından bu yana FLASH TV adı ile faaliyet göstermekte olan kuruluşumuz Yönetim kurulu Başkanı ve tek imza yetkilisinin vefatı sebebi ile gerekli yönetim organlarından yoksun kalarak kayyım sürecine girmiştir.

Bu süreçte ortakların anlaşmazlığı sebebi ile ulusal yayıncılık lisansı yenilenememiş dolayısı ile yayın hayatına bugün itibari ile son vermek zorunda kalmıştır.

Uzun yıllardır FLASH TV’ye göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için sonsuz teşekkürlerimizin kabulünü rica ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Flash TV'nin yayın hayatı sona erdi... Kanalın ismi 'Flash Haber TV' olarak değişti

Öte yandan 16 Nisan 00.00 itibariyle kanalın isminin Flash Haber TV olarak değiştiği görüldü. Kanalın yeni adıyla yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Anayasal haber alma hakkı çerçevesinde, her fikir ve kuruma eşit mesafede, tarafsız ve özgür yayıncılık prensipleri ile dünyada ve ülkemizde gelişen olaylar, şeffaf, yalın ve doğru şekilde artık Flash Haber TV’de"

Flash TV'nin yayın hayatı sona erdi... Kanalın ismi 'Flash Haber TV' olarak değişti


1992 yılından bu yana aralıksız olarak faaliyetlerini sürdüren kanal, 2019 yılında ara verme kararı almış ve 2021’de ise yeni logosuyla ekranlara geri dönmüştü.

 



Flash TV'nin yayın hayatı sona erdi... Kanalın ismi 'Flash Haber TV' olarak değişti ile ilgili etiketler flash tv Flash Haber TV Ömer Ziya Göktuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.