Flash TV ne zaman açılıyor? Sahibi Ömer Ziya Göktuğ kimdir?

2019 senesinde yayın hayatına son vererek kapanan Flash TV yeniden geri dönüyor. Logosunun yanı sıra kadrosununda da oldukça değişik isimler yer alan Flash TV yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Peki, Flash TV ne zaman açılıyor?

2019 yılında yayın hayatına son veren Flash TV, yeniden geri dönmeye hazırlanıyor. Flash TV yeni logosu ve dikkat çeken kadrosuyla reklam panolarında yerini alıyor. Reklam panosundaki afişte, kanalın yeni logosunun yanı sıra anlaştığı isimler de dikkat çekiyor.

Flash TV ne zaman açılıyor?

Kanalın sahibi Bursalı iş insanı Ömer Ziya Göktuğ, Flash TV'nin yeniden yayınlara başlayacağını resmen duyurdu. Eğlence formatında ekranlara dönmeye hazırlanan Flash TV, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ömer Ziya Göktuğ kimdir?

Göktuğ şirketler grubu ve Flash TV'nin yönetim kurulu başkanıdır. 1953 yılında İstanbul'da doğan Göktuğ, İstanbul Üniversitesi'nde hukuk eğitimi almıştır. Öğrencilik hayatında ticaretle uğraşmaya başladıktan sonra, 1979 yılında Bursa'da Bursanteks firmasını kurarak tekstil sektörüne girmiştir. 1982 yılında Bursa merkezli Göktuğ Brode, 1989 yılında da Göktuğ Tekstil A.Ş. firmalarını kurarak tekstil yatırımları yapmaya devam etmiştir.

1990 yılında Göktuğ İnşaat şirketini kuran Ömer Ziya, 1992 yılında da Göktuğ Medya ve Haber Ajansı bünyesinde Türkiye'nin İlk Özel TV kanallarından birisi olan Flash TV'yi kurmuştur. Bursa merkezli olarak yayına başlayan Flash TV, daha sonra İstanbul'a taşınmıştır. Ayrıca Bursa'nın ilk gökdelenlerinden biri olan Tower Plaza'nın da kurucusudur.

Flash TV ne zaman açılıyor? Sahibi Ömer Ziya Göktuğ kimdir? ile ilgili etiketler Ömer Ziya Göktuğ flash tv
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.