Flaş iddia: Yalova ve Belgrad Ormanı inceleniyor!

Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı'yla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Reuters, Türk polisinin Kaşıkçı'nın cesedini bulmaya yakın olduğunu duyurdu.

Reuters haber ajansı, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedine ulaşılmak üzere olduğunu dünyaya duyurdu.

Uluslararası ajansa bilgi veren üst düzey bir Türk yetkili, polis ekiplerinin cesedin nereye gömüldüğünü çok süre geçmeden bulma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Ekipler Yalova ve Belgrad Ormanı'nda arama yapıyor, Belgrad Ormanı'ndaki güvenlik kamerası kayıtları inceleniyor.

Aynı Türk yetkili, "Gazeteci Kaşıkçı'nın DNA örnekleri Türkiye'de temin edildi, Suudi Arabistan'dan istenmedi" dedi.

Flaş iddia: Yalova ve Belgrad Ormanı inceleniyor! ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı Yalova Suudi Arabistan Son dakika belgrad ormanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.