Flaş iddia: Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ’cülerle mi görüştü?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD’deki kayıp 8 saatinin perde arkasını, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cü Şerif Ali Tekalan ile görüştüğü iddiası ile ‘Center for American Progress’ ile ‘German Marshall Fund’u ziyaretlerini ve Putin’in Türkiye’ye doğal gaz merkezi teklifi ile Türk-Rus ilişkilerini masaya yatırdı.

‘’BU GEZİDEKİ KAYIP SAATLERİ ANLATMAK ZORUNDASINIZ’’

Ceyhun Bozkurt, ‘’Kimse ulaşamıyor, kimse bilmiyor. 1 dakikalık video için 8 saatlik yol mu gitti? Çok acayip şeyler oluyor. Şerif Ali Tekalan belki o aracın içindeydi, ya da Kılıçdaroğlu yol üstünden bir yerden almış olabilir. Kendi seçmeninize ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına bu gezideki kayıp saatleri anlatmak zorundasınız, bunu borç olarak görmelisiniz. Kılıçdaroğlu'nun Şerif Ali Tekalan ya da ABD istihbaratına yakın birileriyle fotoğrafı çıkarsa artık aday olması söz konusu olamaz.  Birileri Kılıçdaroğlu'nu istemiyor. Birilerinin arkasındaki gücü emperyalist merkezlerde de görüyoruz.

‘’KILIÇDAROĞLU KENDİSİNİ ABD YÖNETİMİNİN PODYUMUNA ÇIKARMIŞ OLDU’

Center for American Progress, Biden yönetimidir. German Marshall Fund, ABD Devleti demektir. Kılıçdaroğlu, Center for American Progress'e giderek kendini ABD yönetiminin podyumuna çıkarmış oldu. Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki ay yapacağı İngiltere ziyareti de çok dikkat çekecek.

‘’TÜRKİYE-RUSYA ARASINDAKİ İLİŞKİ DÜNYA DENGELERİNİ DEĞİŞTİRECEK’’

Türkiye-Rusya arasındaki ilişki dünya dengelerini değiştirecek türden ilerliyor. Bu açıklamayla Avrupa sallandı. ABD'nin Suriye'den çekilme meselesi  süreçlerinin de ardından operasyon gelecek, göreceksiniz.’’ ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Flaş iddia: Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ’cülerle mi görüştü? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Kemal Kılıçdaroğlu ABD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.