Flaş iddia: Canan Kaftancıoğlu için Kandil'den HDP'ye talimat mı geldi?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu için Kandil’den HDP’ye talimat geldiği iddia edidi. HDP Genel Merkezi’nden İstanbul İl Örgütü’ne gönderilen talimatta Maltepe’deki mitinge yoğun katılım istendi.

Yargıtay tarafından hapis cezası onanan ve siyasi yasaklı konumuna düşen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu için CHP yönetimi yarın Maltepe’de miting yapmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz gün yaptıkları “Atatürk Havalimanı” eylemlerinde 750 kişiyi zor toplayarak rezil olan CHP İstanbul İl Örgütü’ne güvenmeyen CHP yönetimi, tüm illerden miting için otobüs kaldırılması talimatı vermişti.

KANDİL’DEN BEKLENEN DESTEK

 Habermotto'nun haberine göre, Kaftancıoğlu için “dostları” da seferber oldu.

 Kandil’deki terör yuvasından HDP Genel Merkezi’nde gönderilen talimatta yarınki mitinge İstanbul’daki HDP teşkilatlarının yoğun katılım göstermeleri istendi. 

PKK’LI TERÖRİST SAKİNE CANSIZ’A DESTEK 

Kaftancıoğlu, geçmiş yıllarda PKK kurucusu terörist Sakine Cansız için destek tweeti atarak,”‘İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder’ demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kaybetti” ifadelerini kullanmıştı.

 Canan Kaftancioglu Sakine Cansiz

DEMİRTAŞ’LA YILLAR ÖNCE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAF

HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’la geçmişte çekildiği fotoğrafı da ortaya çıkan Kaftancıoğlu, “Halkın iradesiyle seçilmiş herkesle fotoğraf veririm” sözleriyle kendini savunmuş ve Demirtaş’a selam yollamıştı.

 

Canan Kaftancioglu Hasan Ocak 

DHKP-C’Lİ TERÖRİSTE SELAM

DHKP-C’li teröristlere desteğini de esirgemeyen Kaftancıoğlu, Marksist Leninist Komünist Parti sözde kurucu liderlerinden Hasan Ocak’a selam yollayarak “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!” paylaşımı yapmıştı.

DHKP-C’Lİ TERÖRİSTİ ANMA TÖRENİNE KATILDI

Kaftancıoğlu, DHKP-C’nin talimatıyla ölüm orucuna girmesinin ardından hayatını kaybeden DHKP-C’li terörist Ebru Timtik’in İstanbul Barosu önündeki anma törenine katılmıştı. Kaftancıoğlu, Timtik için taziye konuşması da yapmıştı.

 Canan Kaftancioglu Ebru Timtik

Flaş iddia: Canan Kaftancıoğlu için Kandil'den HDP'ye talimat mı geldi? ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu HDP Kandil
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.