Flaş iddia! Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı resmen istedi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Antalya kampında Muharrem Usta ile görüşerek Burak Yılmaz'ı resmen istediği iddia edildi.

Beşiktaş'ın Antalya’daki devre arası kampı sırasında Burak Yılmaz için nabız yoklandığı ortaya çıktı. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüşen Fikret Orman’ın “Şenol hocamız Burak Yılmaz’ı çok istiyor. Oyuncuya talibiz” dediği öğrenildi.

sdfjhsdfsd

Buna karşın Usta, yıldız futbolcuyu bırakmaya niyetleri olmadığını iletti. Kartal’ın 6 milyon Euro+Mitrovic’i teklif ettiği bildirildi.

Flaş iddia! Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı resmen istedi! ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Beşiktaş Trabzonspor Fikret Orman Muharrem Usta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.