fizy İstanbul müzik haftası!

Yenilikçi teknolojilerle Türkiye’de dijital müziğin kurallarını yeniden yazan fizy, bir ilke imza atıyor. Atlantis Yapım, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve SM Production iş birliğiyle hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali “fizy İstanbul Müzik Haftası” ile 6 gün boyunca tüm Türkiye müziğe doyacak.

Türkiye’nin en sevilen dijital müzik platformu fizy, bu kez de Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivaline öncülük ediyor. fizy İstanbul Müzik Haftası, 18-23 Eylül 2018 tarihlerinde, Atlantis Yapım, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve SM Production Group organizasyonu ile Zorlu PSM’de tüm müzikseverlerle buluşuyor. Altı gün boyunca gerçekleşecek paneller, söyleşiler, imza günleri, performanslar ve birbirinden özel konserlerle fizy İstanbul Müzik Haftası, müzikseverlere unutulmaz bir hafta yaşatacak.

 “FİZY, TÜRK MÜZİĞİNİ SAHİPLENİYOR” 

İstanbul’un adeta müziğe doyacağı fizy İstanbul Müzik Haftası ile ilgili konuşan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, “Turkcell olarak dünyanın ilk dijital operatörü olmakla kalmıyor; ülkemizin sanat, spor, sosyal sorumluluk başta olmak üzere farklı alanlarına da yatırım yapıyoruz” diyor. fizy’nin Türkiye’nin açık ara en sevilen müzik platformu olduğuna değinen Bütün, “fizy, bir dijital müzik platformundan çok daha fazlasını sunmak hedefiyle yola çıktı. Bugün yüksek ses kalitesi, canlı konser yayınları, sanatçıların başka hiçbir yerde olmayan performansları ile sadece dinlemek değil, izlemek isteyenlere de farklı bir deneyim yaşatıyor. Bu yıl ilkini gerçekleştirmeye hazırlandığımız fizy İstanbul Müzik Haftası ile öncelikli amacımız, Turkcell’in Türk müzik ve sanatını sahiplendiğinin, Türk sanatçıların yanında olduğumuzun bir kez daha altını çizmektir” diye ekliyor.

FESTİVALİN ÖTESİNDE…

fizy İstanbul Müzik Haftası’nın içeriği, İsmail Bütün’ü haklı çıkaracak dolulukta. Öyle ki 18-20 Eylül tarihleri arasında katılımcıları, popüler kültürün dünü, bugünü ve geleceğini mercek altına alacak birbirinden keyifli paneller bekliyor. 21-23 Eylül tarihleri arasında ise Türkiye’nin en önemli isimleri sahnede olacak. Alper Erözer, Athena, Ayhan Sicimoğlu, Baran Bayraktar, Bengü, Bülent Ortaçgil, Ece Seçkin, Edis, Emre Altuğ, Gökcan Sanlıman, Kalben, Kenan Doğulu, MFÖ, mor ve ötesi, Nil Karaibrahimgil,  Ömür Gedik, Sena Şener, Simge Sağın, Teoman, Tuna Kiremitçi ve daha pek çok sanatçının sahne alacağı fizy İstanbul Müzik Haftası, her yaş grubundan müzikseveri de Zorlu PSM’de bir araya getirecek.

 DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇILAR ZORLU PSM’DE

Sürprizler bununla da sınırlı değil. fizy İstanbul Müzik Haftası, aynı zamanda dünyaca ünlü müzisyenleri de Türk izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Norveçli söz ve beste yazarı, indie folk/pop sanatçısı Erlend Øye & La Comitiva, Peter Kruder ve Richard Dorfmeister’ın ortak projesi Kruder & Dorfmeister Zorlu PSM’de unutulmaz konserlere imza atacak. 6 gün boyunca birbirinden farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak fizy İstanbul Müzik Haftası’nın biletleri, biletix’ten satışa sunuldu bile.

fizy İstanbul müzik haftası! ile ilgili etiketler Turkcell fizy festival
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.