"Fiziğimle değil..."

Yeşil Salkım, önceki gün ailesi ile Bodrum'da tatil yaparken kameralara yansıdı. Görüntülendiğini fark eden Salkım, muhabirlere sert çıkıştı.

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım tatil sezonunu kızlarıyla Bodrum'da açtı. Kızları Gizem ve Meryem Ada'yla denizin ve güneşin keyfini çıkaran Salkım, objektiflere böyle yansıdı. Görüntülendiğini farkeden Salkım, kameralara dönerek, “Beni mayoyla çekip ne yapacaksınız? Görüntü ortada… Sesimle kazanan bir sanatçıyım, fiziğimle değil. Beni değerlendirenler sesime baksın” ifadelerini kullandı.

"Fiziğimle değil..."

ÖPÜCÜK YAĞMURU

 Kızları Gizem Düzbaş ve Meryem Ada ile Gölköy'de denize giren sanatçının keyfi yerindeydi Şarkıcı, deniz kızı kıyafeti giyen 7 yaşındaki kızı Meryem Ada'ya yüzme öğretirken de objektife böyle yansıdı. Yeşim Salkım gözünü küçük kızından ayırmadı.

Yeşim Salkım, ilk eşi Mustafa İmre’den olan büyük kızı Gizem’i geçen yıl Ozan Düzbaş ile evlendirmişti. Oyuncu Hakan Eratik’ten dünyaya gelen kızı Meryem Ada ise 8 yaşında. Bodrum’da ailesi ile tatil yapan Yeşim Salkım önceki gün Gölköy Lavinya Beach’te denize girdi. Yanında kızları, damadı ve dünürleri Ahmet-Yeter Düzbaş da vardı.

"Fiziğimle değil..." - Resim : 2

"Fiziğimle değil..." ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Bodrum tatil ateş püskürdü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.