Fiyatlar ayda 300 bin TL kazanan Çağla Şıkel’i bile korkuttu! Bodrum yerine Çeşme'de tatil yapacak

Her geçen yıl popülerliği artan ve lüks oteller ile mekanlar bir biri ardına açılan Bodrum'da popüleritenin artmasıyla fiyatlar da adeta uçtu gitti. Yüksek fiyatlara oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel de tepki göstererek bu seneki rotasını Çeşme'ye çevirdi.

Bodrum'da lüks oteller ve mekanlar bir biri ardına açıldı. Halk plajlarının yerini pahalı beach'ler aldı. Hal böyle olunca lahmacun da sınıf atladı! Bir lahmacun 110 TL'ye, ayran ise 75 TL'ye fırladı. Hamburgeri duyan yanına bile yaklaşmadı. Çünkü bu yılki fiyatı tam 350 liraydı.

ŞIKEL, BODRUM DEFTERİNİ KAPATTI

Bu fiyatlar artık ünlülerin de cebini yakmaya başladı. Onlar arasında Çağla Şıkel de bulunuyor. Türkiye'nin en çok kazanan mankenlerinden Çağla Şıkel bu yaz Bodrum defterini kapattı.

Fiyatlar ayda 300 bin TL kazanan Çağla Şıkel’i bile korkuttu! Bodrum yerine Çeşme'de tatil yapacak

''PAZARDAN ALIŞVERİŞ YAPACAĞIZ''

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; İzmir'in tatil cenneti Çeşme'de villa kiraladı. Ünlü manken, geçen yaz Bodrum'da bir bardak ayran için ödediği 40 TL'lik rakam hatırlatılınca dert yandı:

"Bodrum'da rakamlar yüksek olduğu için bu yaz Çeşme'ye gideceğiz. Pazardan alışveriş yapacağız. Evde 15 kişi falan olacağız. O yüzden Çeşme'de ev tuttuk. Bu sene Bodrum'a da beach'lere de gidilmez."

BODRUM TARİFESİ

Bodrum'da lüks plajlara giriş 500- 750 TL. Deniz üstü loca 10 bin TL, kumsal 5 bin TL. Ayran 75 TL, su 30 TL, lahmacun 110 TL, döner 360 TL, hamburger 350 TL.

 

Fiyatlar ayda 300 bin TL kazanan Çağla Şıkel’i bile korkuttu! Bodrum yerine Çeşme'de tatil yapacak ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Bodrum Çeşme tatil beach Bodrum plaj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.