Fiyatı bir kez daha yükseldi! İşte Renault Taliant güncel liste fiyatı

Özellikleri ile göz kamaştıran modellerden biri olan Renault Taliant, güncel liste fiyatını açıkladı. İşte Renault Taliant Joy ve Touch 2023 yılı şubat ayı fiyatları…

Otomobil sektöründe devam eden krizlerin vatandaş cephesine maliyet olarak yansıması yaklaşık iki yıldır süregelse de, özellikle son bir yıldır bu durum daha da karmaşık bir hal aldı. Bu nedenle ocak ayına zamlı giren dünyaca ünlü otomobil markaları, bu ay da ek bir zam yaptı. Gelen zamlardan sonra Renault Taliant’ın da güncel fiyatı ortaya çıkmış oldu.

65 beygir güç ve 95 nm tork ile 90 beygir güç ve 142 nm tork üretebilen iki ayrı motor seçeneği ile Türkiye’de satışta olan Renault Taliant’ın her iki donanım ve motor türü de ilgi gördü. Bu aralar sürücülerin yakın markajında olan Renault Taliant’ın şubat ayındaki liste fiyatı ise ortaya çıktı. Renault Taliant’ta bu ay alt sınır 450 bin TL’yi de geçti. İşte Renault Taliant Joy ve Touch 2023 yılı şubat ayı fiyatları…

RENAULT TALİANT’IN ÖZELLİKLERİ

Fiyatı bir kez daha yükseldi! İşte Renault Taliant güncel liste fiyatı

Joy ve Touch olmak üzere iki farklı donanım paketiyle kullanıcılarının karşısına çıkan Renault Taliant’ın giriş seviyesi Joy paketinde manuel klima, manuel arka camlar, 3,5 inç TFT gösterge paneli gibi çeşitli özellikler yer alıyor. Aynı zamanda bu versiyon; USB ve Bluetooth bağlantılı radyo sistemini de içeriyor. Arka park sensörü ve ön sis farı gibi opsiyonların satın eklenebilecek olduğu bu paketinin aksine Touch paketinde konfor ön plana çıkıyor. Renault Taliant’ın Touch paketinde; otomatik klima, elektrikli arka camlar, arka park sensörü, hız sabitleyici 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, Bluetooth ve USB bağlantısı ve Apple CarPlay gibi çok sayıda konforu artıracak özellikler sunuluyor. Ayrıca, Renault Taliant’ın şubat ayı liste fiyatları da ortaya çıkmış bulunuyor.

RENAULT TALİANT’IN ŞUBAT AYI FİYATLARI

Öte yandan Renault Taliant, iki ayrı donanım paketlerinin şubat ayı fiyatları da belli oldu. Bu kapsamda ek paketler ile fiyatı yükselebilecek olan Renault Taliant’ın temel donanımları 453 bin 900 TL ile 639 bin 900 TL arasında değişiklik gösterdi. İşte Şubat 2023 Renault Taliant Joy ve Touch donanım fiyatları:

  • Joy 1.0 Sce 65 bg: 453.900 TL
  • Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 565.000 TL
  • Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 639.900 TL
Fiyatı bir kez daha yükseldi! İşte Renault Taliant güncel liste fiyatı ile ilgili etiketler Renault
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.