FIVB Kadınlar Milletler Ligi'ndeki Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye'nin uluslararası düzeyde en başarılı branşı voleybolda milli takımlar, üç önemli organizasyonda finale çıkma sevinci yaşamak için mücadele edecek. TVF Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda çeyrek final maçında Tayland'ı 3-1 yenen Filenin Sultanları, adını yarı finale yazdırdı. Ay-yıldızlı ekip, Çin'i eleyerek yarı finale gelen son Avrupa şampiyonu İtalya ile karşılaşacak. Peki, Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçla ilgili detaylar.

Milletler Ligi'nin ilk haftasındaki ilk maçında 3-0 mağlup ettiği İtalya ile yarın yine başkentte karşılaşacak Sultanlar, rakibi karşısında finale yükselme mücadelesi verecek.

FIVB Kadınlar Milletler Ligi'ndeki Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye, voleybolda genel dünya sıralamasında İtalya'nın ardından beşinci basamakta yer alıyor. Sırbistan'ın çeyrek finalde organizasyon dışında bıraktığı ABD'nin ilk basamakta yer aldığı dünya sıralamasında, Milletler Ligi'nde yarı finale yükselen ekiplerden Brezilya ikinci, İtalya'nın elediği Çin ise üçüncü durumda bulunuyor.

FIVB Kadınlar Milletler Ligi'ndeki Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

TÜRKİYE-İTALYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Kadınlar Milletler Ligi Final Etabı'nda 16 Temmuz Cumartesi günü İtalya ile yarı final müsabakasına çıkacak. TRT 1'den yayımlanacak maç saat 18.30'da başlayacak. Saat 15.00'te başlayacak diğer yarı final maçında ise Sırbistan ile Brezilya karşı karşıya gelecek.

VOLEYBOLDA SAATLER AYARLANDI

Kadın A Milli Takım'ın final arayacağı gün ve saatte 21 Yaş Altı Kadın Milli Voleybol Takımı ile 22 Yaş Altı Erkek Milli Voleybol Takımı da yarı final maçlarına çıkacak. İtalya'da düzenlenen 21 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye, yarın ev sahibi ülke ile finale çıkmak için karşılaşacak. Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 22 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda yarı final gören ay-yıldızlılar da Fransa ile mücadele edecek. İki takımın yarı final maçları, Filenin Sultanları gibi TSİ 18.30'da başlayacak.

FIVB Kadınlar Milletler Ligi'ndeki Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Türkiye İtalya Avrupa FIVB Kadınlar Milletler Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.