"Fitneçağ hiçbir zaman millî direnişin kalesi olmadı"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, İYİ Parti'nin yayın organı Yeniçağ'a sosyal medya hesabından yaptığı bir dizi paylaşımla sert tepki gösterdi. Yeniçağ gazetesinin sürekli MHP'yi hedef gösterdiğine dikkat çeken Yalçın, bunun bir FETÖ yöntemi olduğunu söyledi. Yalçın sonra da, "Fitneçağ hiçbir zaman millî direnişin kalesi olmadı" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir süredir kendilerini hedef aldığını belirttikleri İYİ Parti'nin yayın organı Yeniçağ'a sert tepki geldi. 

Yeniçağ gazetesi için 'Fitneçağ' nitelemesini kullanan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Semih Yalçın, İYİ Parti'nin yayın organının FETÖ yöntemi uyguladığını savundu.

Yalçın şunları söyledi:

"Fitneçağ’ın bozuk plak gibi MHP hakkında aynı temelsiz iddiaları tekrarlaması, bu defa yine “hedef gösteriyor” diyerek partimiz aleyhindeki aşağılık propaganda ve algı çalışmaları birer klasik FETÖ yöntemidir.

Fitneçağ hiçbir zaman millî direnişin kalesi olmamış, düpedüz millî direnişin kafesi haline gelmiştir. Bu mevkute paçavrasının attığı her adım, Türk milliyetçilerinin ayağına pranga, bileğine kelepçedir."

Gazetenin boğmaya çalıştığının aslında Türk milliyetçiliği olduğunu vurgulayan Yalçın, bunun hem gazeteye hem de İYİ Parti'ye beş numara büyük geleceğini söyledi. 

’Aslında boğmaya çalıştıkları Türk milliyetçiliği, Fitneçağ’a da desteklediği kurmaca partiye de beş numara bol gelir. Fitneçağ’ın hakiki yüzü budur! Bakmayın sözde vatanseverlik, pehlivanlık, yiğitlik kisvesine!’’ diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'ın açıklamalarının tamamı ise şöyle:

‘’Fitneçağ’ın bozuk plak gibi MHP hakkında aynı temelsiz iddiaları tekrarlaması, bu defa yine “hedef gösteriyor” diyerek partimiz aleyhindeki aşağılık propaganda ve algı çalışmaları birer klasik FETÖ yöntemidir.

Fitneçağ hiçbir zaman millî direnişin kalesi olmamış, düpedüz millî direnişin kafesi haline gelmiştir. Bu mevkute paçavrasının attığı her adım, Türk milliyetçilerinin ayağına pranga, bileğine kelepçedir.

Aslında boğmaya çalıştıkları Türk milliyetçiliği, Fitneçağ’a da desteklediği kurmaca partiye de beş numara bol gelir. Fitneçağ’ın hakiki yüzü budur! Bakmayın sözde vatanseverlik, pehlivanlık, yiğitlik kisvesine!

Pensilvanya misyoneri Çelimsiz Ahmet Efendinin çalımlarına bakarsanız sanırsınız kahraman! Türk milliyetçileri, Kandil iltisaklı Pensilvanya’nın gönüllü forsalarının martavallarını yutmaz.

MHP ve Ülkücü Hareket; uşaklarının pis mevkutesi üzerinden Pensilvanya’nın oynadığı kirli oyunları başlarına geçirecek. Camiamız, FETÖ kumaşıyla dokumaya çalıştıkları tezgâhlarını başlarına geçirecek ve çoktan pazara çıkmış fitne İP’liklerini ellerine verecek.

Fitneçağ; misyonu gereği arkasında durduğu İP’in, zillet ittifakı çatısı altında PKK’nın siyasi kanadıyla kucaklaşmasını, MHP’yi terör kelimesiyle bir araya getirmeye çalışarak gizleyemeyecek.’

Desteklediği kurmaca parti,”Bizim oylarımızla burada oturuyorsunuz.” diyen HDP sözcüsünün kazığını bile içinden çıkaramazken bize çamur bulaştırma çabaları boşuna! Dırar Mescidi işlevi gören fısk ve fücur taifesinin sesinin bir paçavra olduğunu Türk milliyetçileri “iyi” biliyor

Başına hukuksuz bir iş gelip başkasından bilen, aynaya baksın. Taşlanan, attığı taşa; ayağına fitne ve fesat dolanan, taşıdığı başa baksın. Namertlik eden, mertliğin kadrini bilemez.

Siyasi rakiplerini hasım ve düşman belleyerek şerefleriyle, haysiyetleriyle oynayanların; arı ve namusu ortalığa düşer. Bir camianın veya grubun kutsallarına, değerlerine hücum edenler, derhâl meşru karşılık görür. Bu, bir etkiye tepki meselesidir ve kendiliğinden gelişir.

Hâl böyleyken her türlü şeni iftirayla, kuyruklu yalanla genel başkanımız ve partimiz suçlanmaktadır. Kimsenin başına nöbetçi dikemeyiz. Kimseyi de asla hukuk dışı yollara teşvik etmeyiz.

Ancak Ülkücü Hareket’e ve MHP’ye ve liderine mesnetsiz suçlamalarla dil uzatılmasına kesinlikle sessiz kalmayız. MHP; Türkiye’de toplumsal huzur ve barışın güvencesi, demokrasinin sigortasıdır.''

 

"Fitneçağ hiçbir zaman millî direnişin kalesi olmadı" ile ilgili etiketler Semih Yalçın MHP İYİ Parti yeniçağ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.