Fit haliyle dikkat çeken Gülşen'den sosyal medyayı sallayan 'transparan' kıyafetiyle ilgili ilk açıklama! Ateş püskürdü

Giydiği sahne kıyafetleriyle dikkat çeken 45 yaşındaki ünlü pop şarkıcısı Gülşen, geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da verdiği konserde giydiği transparan kıyafetiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Pandemi yasaklarının kalkmasıyla yeniden sahnelere dönen Gülşen'in kıyafeti sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Konu ile ilgili sessizliğini bozarak Instagram hesabından bir açıklamada bulundu.

Pandemi yasaklarının kalkmasıyla birlikte konser sezonunu açan Gülşen, Alaçatı'da sevenleriyle buluştu. Bir çocuk annesi Gülşen'in sahneye kıyafeti olay oldu. Transparan kıyafeti ile sosyal medyayı ikiye bölen ve fit haliyle dikkat çeken Gülşen, konuyla alakalı ilk kez konuşarak Instagram'dan sert açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı, "Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim" şeklinde tepki gösterdi.

 Fit haliyle dikkat çeken Gülşen'den sosyal medyayı sallayan 'transparan' kıyafetiyle ilgili ilk açıklama! Ateş püskürdü

Ünlü şarkıcı Gülşen, uzun bir aranın ardından Alaçatı'da sevenleriyle buluştu. Ancak şarkıcının, tercih ettiği sahne kıyafeti konseri gölgede bıraktı.

Alaçatı'da sahneye çıkan Gülşen'in performansından çok tercih ettiği kıyafeti konuşuldu. Transparan pantolonu ile konser veren ünlü şarkıcının sahne tarzı, kısa süre içinde sosyal medyaya damga vurdu.

Fit haliyle dikkat çeken Gülşen'den sosyal medyayı sallayan 'transparan' kıyafetiyle ilgili ilk açıklama! Ateş püskürdü - Resim : 2

Sahnede giydiği transparan kıyafet tartışmalara neden olan Gülşen, günler sonra ilk kez konuştu. İç çamaşırının üzerine transparan giyen şarkıcı, Instagram'dan kendisine gelen kötü eleştirilere ateş püskürdü.

Fit haliyle dikkat çeken Gülşen'den sosyal medyayı sallayan 'transparan' kıyafetiyle ilgili ilk açıklama! Ateş püskürdü - Resim : 3


''BUNU HATIRLATMAK İNANILMAZ İÇ ACITICI''


Gülşen, Instagram'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;


''Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, bir çok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu.

Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve varolmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi.

Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye..

Bugün toplum olarak geldiğimiz noktada bunu hatırlatmak durumunda kalmış olmak inanılmaz iç acıtıcı.

Ama ben bilhassa, bana kalbi ve aklıyla eşlik edenlere, umut diyenlere, nefes kabul edenlere sımsıkı sarılıyorum ve teşekkür ediyorum.

Öyle hayat doluyuz ki yok ettiklerini düşündükçe kök salıyoruz.''

Fit haliyle dikkat çeken Gülşen'den sosyal medyayı sallayan 'transparan' kıyafetiyle ilgili ilk açıklama! Ateş püskürdü - Resim : 4


FİT HALİYLE GÖZ DOLDURUYOR

Geçtiğimiz hafta uzun bir aradan sonra ilk kez sahneye çıkan Gülşen'in sahne için tercih ettiği spor kıyafeti de gündem olmuştu. Bir çocuk annesi şarkıcının fit hali dikkat çekmişti.

Fit haliyle dikkat çeken Gülşen'den sosyal medyayı sallayan 'transparan' kıyafetiyle ilgili ilk açıklama! Ateş püskürdü - Resim : 5

Sahneleri çok özlediğini söyleyen Gülşen, "Sadece biz değil, herkes eski günlere dönmek istiyor. Geçen akşam Ankara'da ilk konserimi verdim. Bayağı heyecanlandım doğrusu" ifadelerini kullanmıştı.

Fit haliyle dikkat çeken Gülşen'den sosyal medyayı sallayan 'transparan' kıyafetiyle ilgili ilk açıklama! Ateş püskürdü - Resim : 6

 

 

Fit haliyle dikkat çeken Gülşen'den sosyal medyayı sallayan 'transparan' kıyafetiyle ilgili ilk açıklama! Ateş püskürdü ile ilgili etiketler Gülşen Konser Alaçatı kostüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.