Fırtınanın kopardığı çatı üzerine düştü

İstanbul Sultangazi’de dün gece tam anlamıyla bir mucize yaşandı. Şiddetli fırtına nedeniyle yerinden kopan binanın çatısı benzin istasyonunda bekleyen bir kişinin üzerine düştü. Tahta parçalarının altında kalan vatandaşın ölümden döndüğü anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul’da dün gece şiddetli fırtına hakim oldu. Fırtına nedeniyle 18 ilçede 193 çatı uçtu, 13 ağaç devrildi. Ağaçların devrilmesi ve çatıların uçması sonucunda bunların altında kalan 191 araç ve 1 halk ekmek büfesi ise büyük çapta hasar gördü. 3 kişi ise yaşanan bu çatı uçması ve ağaç devrilmesi sırasında yarandı.

O yaralanmalardan biri Sultangazi’de 75’inci Yıl Mahallesi’nde yaşandı. Bir binanın çatısı fırtınayla yerinden kopup benzin istasyonunda bekleyen kişinin üzerine düştü.

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde vatandaşın düşen çatı parçaları nedeniyle başından yaralandığı ancak mucizevi bir şekilde enkaz altından çıkarak benzin istasyonuna sığındığı görülüyor.

APARTMANDA DA HASAR OLUŞTU

Çatıdan savrulan parçalar başka bir binaya çarparak hasara neden oldu. Çarpmanın etkisiyle 3 katlı apartmanın tüm camları patladı, bir dairenin ise duvarı da kısmen yıkıldı.

Bina sakinleri yaşanan olayla büyük şok yaşadı.

Fırtınanın kopardığı çatı üzerine düştü ile ilgili etiketler Sultangazi Fırtına çatı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.