Fırtına okulun çatısını uçurdu!

Adana’nın Kozan ilçesi Faydalı Mahallesi'nde etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle mahallede bulunan okulun çatısı uçtu, futbol sahası kenarındaki direkler devrildi. Çıkan fırtınada facianın eşiğinden dönüldü.

Adana'nın Kozan ilçesin'de meydanda gelen fırtına bölge halkını korkuttu. Bir okulun çatısı uçarak yolun kenarına düştü. Direklerin de devrildiği görüldü.

İLKOKULUN ÇATISININ TÜMÜ YOLUN KENARINA UÇTU

Kozan'a bağlı Faydalı Mahallesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Faydalı İlkokulu'nun çatısı uçtu.Okulun büyük çatısı tamamen uçarak yol kenarına düştü.

Çatının düştüğü yerde hiç kimsenin olmaması facianın önüne geçti.

Faydalı Mahallesi içinde bulunan futbol sahasının kenarında bulunan direkler de çıkan fırtınada devrildi.

Fırtına okulun çatısını uçurdu!

MAHALLE SAKİNLERİ HAYATTA OLDUKLARINA ŞÜKREDİYOR

Mahalle sakinleri yaşananları cep telefonu ile kaydetti. Fırtına sonrası hayatın olumsuz etkilendiğini belirterek, yaşanan olayda herhangi bir can kaybının yaşanmamasına sevindiklerini ifade ettiler.

Fırtına okulun çatısını uçurdu! ile ilgili etiketler Adana Kozan Fırtına Okul faydalı çatı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.