Fırtına nedeniyle uçan çatı, otomobillerin üzerine düştü!

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar, devlet hastanesine ait binanın çatısını uçurdu. Kopan çatı parçası, park halindeki 2 otomobilin üzerine düştü.

Elbistan’ı akşam saatleriyle birlikte etkisi altına alan şiddetli rüzgar, çeşitli olumsuzlukları da beraberinde getirdi. İlçeye bağlı Karaelbistan Mahallesi’nde bulunan Elbistan Devlet Hastanesi’nin kazan dairesinin çatısı, şiddetli rüzgara dayanamadı. Kopan çatı parçaları, rüzgarın etkisiyle metrelerce sürüklendikten sonra park halindeki 2 otomobilin üstüne düştü.

ARAÇLARDAN BİRİ KAĞIT GİBİ EZİLDİ

Çatının demir parçaları, otomobillerden birini kağıt gibi ezerken diğerinin ise ön camını parçalayarak içeri girdi. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri, hasar gören otomobillerle ilgili çalışma yaptı.

Kilolarca ağırlıktaki çatı parçası, hastanenin teknik ekibince kesilerek bölgeden uzaklaştırıldı. Olay esnasında bölgede ya da araçlarda insanların olmaması ise büyük şans olarak değerlendirildi.

Fırtına nedeniyle uçan çatı, otomobillerin üzerine düştü! ile ilgili etiketler Fırtına çatı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.