Fırsatçılar iş başında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kredi müjdesinden hemen sonra konutlara büyük zam yaptılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk defa ve tek konut sahibi olacak vatandaşlara düşük faizli kredi sağlayacaklarını açıkladı. Açıklamayı fırsat bilen bazı konut sahipleri daha bir saat bile dolmadan ilanlarındaki satış rakamlarına büyük oranda zam yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada; ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeyi verdi ve "İlk defa tek konut sahibi olacak vatandaşımıza 2 milyon değere sahip birinci el satın almamalar için 10 yıla kadar vadeli ve aylık yüzde 0,99 faizli konut kredisi sağlıyoruz. Konut değeri 2 milyon lira ile sınırlı bu paket aylık 0,89 faizli konut kredisi içeriyor." ifadelerini kullandı.

Fırsatçılar iş başında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kredi müjdesinden hemen sonra konutlara büyük zam yaptılar

 Yeni Şafak'ın haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, konut almak isteyen vatandaşlara düşük faizli kredi müjdesinin üzerinden bir saat bile geçmeden fırsatçılar harekete geçti ve fiyatlara büyük oranda zam yaptı. İlan sahipleri satışa sundukları konutlatı bugün 300-500-850 bin lira birden artırdı.

 

 

 

Fırsatçılar iş başında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kredi müjdesinden hemen sonra konutlara büyük zam yaptılar - Resim : 2

Fırsatçılar iş başında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kredi müjdesinden hemen sonra konutlara büyük zam yaptılar - Resim : 3

Fırsatçılar iş başında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kredi müjdesinden hemen sonra konutlara büyük zam yaptılar - Resim : 4

 

 

Fırsatçılar iş başında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kredi müjdesinden hemen sonra konutlara büyük zam yaptılar ile ilgili etiketler zam konut fiyatları konut kredisi müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.