Fırında skandal görüntüler: Ekmek hamurunu defalarca tekmeledi!

Ekmek fırınında eline aldığı hamuru tavana ve tekmeleyerek yere atan çalışanların videosu sosyal medyada büyük tepki yarattı. Van'da çekildiği iddia edilen mide bulandıran görüntüler sonrası yetkililer harekete geçti. Erciş Kaymakamlığı, belediye ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri işletmeyi mühürleyip, 31 bin 687 TL ceza keserken, savcılık da soruşturma başlattı. İşte o fırındaki skandal görüntüler...

Sosyal medyada bir fırında çekilen skandal görüntüler infial yarattı. 

Van'ın Erciş ilçesine bağlı Kocapınar Mahallesinde çekildiği iddia edilen görüntüler büyük tepki çekti. Bölgede bulunan bir ekmek fırınında kaydedilen görüntülerde, birkaç kişinin ekmek hamuru ile yaptığı yakışıksız hareketler görüldü.

"BU HAMURU EKMEK YAPIP MİLLETE SATACAK"

Hijyen kurallarının yok sayıldığı videoda, fırın çalışanlarının ekmek hamuruna tekme attığı, top oynar gibi oynadığı, hamurun bir tavana bir yere atıldığı görülüyor. Videoyu çeken kişinin bir ara "Şimdi bu hamuru ekmek yapıp millete satacak" dediği duyuluyor.

YETKİLİLER HAREKETE GEÇTİ: 31 BİN TL CEZA

Sosyal medyada yayılan görüntüler, kullanıcılar tarafından da büyük tepkiyle karşılandı. Videoya yorum yapan insanlar, yetkililerin söz konusu fırın ve çalışanları için harekete geçmesini talep etti. İnfial yaratan olay sonrası yetkililer harekete geçti. Erciş Kaymakamlığı, belediye ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri işletmeyi mühürleyip, 31 bin 687 TL ceza keserken, savcılık da soruşturma başlattı.

 

Fırında skandal görüntüler: Ekmek hamurunu defalarca tekmeledi! ile ilgili etiketler ekmek Fırın Van tekme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.