Fırat Tanış kötü haberi bu sözlerle duyurdu: 'Çok üzgünüm...'

Show TV'de izleyiciyle buluşan ve geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan 'Aziz' disinde Mösyö Pierre karakterini canlandıran 46 yaşındaki oyuncu Fırat Tanış koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Tanış, Bülent Ortaçgil'in sanat hayatının 50. yılının kutlanacağı etkinliğe katılamayacağını da bildirdi.

Aziz dizisinde cnalandırdığı Mösyö Pierre karakteriyle adından söz ettiren ve 28 Temmuz'da Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Zeytin Ağacı' dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu ve müzisyen Fırat Tanış koronavirüse yakalandı.

Kötü haberi Instagram sayfasından takipçileriyle paylaşan Tanış, Bülent Ortaçgil'in sanat hayatının 50. yılının kutlanacağı bu konserde yer alamayacağını da bildirdi.

Fırat Tanış kötü haberi bu sözlerle duyurdu: 'Çok üzgünüm...'

47 yaşındaki sanatçı Fırat Tanış yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

''Covid19 testim pozitif çıktı. Yarın gerçekleşecek Ortaçgil Ellinci Sanat Yılı konserine maalesef katılamıyorum. Çok üzgünüm.''

Fırat Tanış kötü haberi bu sözlerle duyurdu: 'Çok üzgünüm...' - Resim : 2


BÜLENT ORTAÇGİ 50. YILINI SANATÇI DOSTLARIYLA KUTLAYACAK

Usta sanatçı Bülent Ortaçgil, 50. sanat yılını sanatçı dostlarının da katılımıyla 25 Haziran Cumartesi akşamı Harbiye Açık Hava’da kutlamaya hazırlanıyor. Konserde yer alan Ahmet Güvenç, Akın Eldes, Aylin Aslım, Birsen Tezer, Baki Duyarlar, Bulutsuzluk Özlemi, Cem Aksel, Ceylan Ertem, Erdal Akyol, Erkan Oğur, Grup Gündoğarken, Gürol Ağırbaş, Harun Tekin, Hayko Cepkin, Hüsnü Arkan, İsmail Hakkı Demircioğlu, İstanbul Quartet, Jehan Barbur, Metin Uca, Redd, Serdar Ateşer, Teoman, Tuna Kiremitçi, Zuhal Olcay gibi isimler Bülent Ortaçgil imzasını taşıyan şarkıları kendi yorumlarıyla seslendirecek.

 

Fırat Tanış kötü haberi bu sözlerle duyurdu: 'Çok üzgünüm...' ile ilgili etiketler Sosyal Medya fırat tanış bülent ortaçgil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.