Fırat Tanış İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi! İmamoğlu özür diledi

Tiyatrocu Fırat Tanış sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert bir şekilde eleştirdi. Başarılı oyuncu, ahlaksızlığı tiyatro sanatı ile tarif etmesinden dolayı İmamoğlu'nu eleştirdi. İBB Başkanı, sosyal medya hesabından Tanış'tan özür diledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu kez baltayı taşa burdu. İstanbul'da yapımı onaylanmayan projeler için "tiyatro oynamaya kalkmasınlar" demesine ilk eleştiri oyuncu Fırat Tanış'tan geldi. Tanış, İmamoğlu'nu eleştirince sosyal medya yıkıldı.

FIRAT TANIŞ İMAMOĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Göreve geldiğinden bu yana AK Parti'nin projelerini sahiplenen İmamoğlu, İstanbul'a hizmet etmek yerine var olan hizmetleri de aksatmayı başardı. Projelerinin hükümet tarafından engellediğini söyleyen İBB Başkanı İmamoğlu, "İstanbul'a ihanet eden kim varsa en tepeden en alta kadar deşifre ederiz. Tiyatro oynamaya kalkmasınlar." ifadelerini kullandı.

Fırat Tanış, İmamoğlu'na yönelik, "Ahlaksızlığı tiyatro sanatıyla tarif eden bir yerel yöneticinin bağlı olduğu siyasi iradeden, kültür sanat politikası üretmesini bekliyoruz. Daha çok bekleriz. Muhalefeti böyle, iktidarını siz düşünün." ifadeleri sosyal medyada günün konusu oldu.

 İMAMOĞLU ÖZÜR DİLEDİ!

Fırat Tanış'ın eleştirisine İmamoğlu yanıt verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tanış'tan özür dileyen İBB Başkanı, şu ifadeleri kullandı:

"Tiyatro sanatçısı Fırat Tanış eleştirisinde haklı. Bugünkü açıklamamda İstanbul’daki hizmetleri engellemeye çalışanların yanlışlarını vurgularken “tiyatro yapıyorlar” dememem gerekirdi. Bu ifadem nedeniyle kırdığım tüm sanatçı dostlarımdan özür dilerim."

 

 

Fırat Tanış İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi! İmamoğlu özür diledi ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu fırat tanış ekrem imamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.