Fırat Tanış, Cumhuriyet gazetesi, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na yüklendi! Tepki başka yerden geldi

Oyuncu Fırat Tanış, Cumhuriyet gazetesinin spor yazarı Bilgin Gökberk'in köşe yazısı için "Altılı bültenine çevirdiniz canım gazeteyi" yorumunda bulundu. Cumhuriyet gazetesine, Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Ekrem İmamoğlu'na gönderme yapan Tanış'a, Cüneyt Özdemir tepki gösterdi.

Oyuncu Fırat Tanış, Cumhuriyet gazetesinin spor yazarı Bilgin Gökberk'in isim vermeden kendisine eleştirdiği yazısına tepki gösterirken, Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Ekrem İmamoğlu'na da gönderme yaptı.

Cumhuriyet'in spor yazarı Bilgin Gökberk, köşe yazısında, "Ekrem İmamoğlu'nun 'tiyatro' benzetmesine anında tepki verip artistlik yapan oyuncu tayfası, Sezen Aksu'nun 'dilinin kopartılması' konusunda arazi oldu. Bu boş beleş modelleri iyi tanıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Fırat Tanış, Gökberk'in yazısını Twitter'da alıntılayarak "Altılı bültenine çevirdiniz canım gazeteyi. Bu akılla mı her şey çok güzel olacak? Bu üslupla, bu seviyeyle mi "ötekilerin" hakkını hukukunu korumaya talipsiniz?" mesajını paylaştı. Tanış paylaşımında Cumhuriyet gazetesi ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'yi de etiketledi.

Fırat Tanış, Cumhuriyet gazetesi, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na yüklendi! Tepki başka yerden geldi

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN ALAYLI YORUM

Tanış'ın bu paylaşımına ise gazeteci Cüneyt Özdemir'den tepki geldi. Özdemir, Fırat Tanış'ın Twitter çıkışı için, "Tevazuda Fırat Tanış gibi ol! Adama troll demiştim az demişim; Kibirli Troll ! Cumhuriyet'in yaptığı haber için Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özür bekliyor, Ekrem İmamoğlu'na laf sokuşturuyor, 'gelin oyun çıkışı dövün' diyor, ganyan bayilerine sallıyor... Tutmayın küçük enişteyi!" yorumunu yaptı.

Fırat Tanış, Cumhuriyet gazetesi, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na yüklendi! Tepki başka yerden geldi - Resim : 2

 

Fırat Tanış, Cumhuriyet gazetesi, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na yüklendi! Tepki başka yerden geldi ile ilgili etiketler Cumhuriyet Gazetesi Kemal Kılıçdaroğlu CHP Ekrem İmamoğlu fırat tanış
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.