Fırat Delikanlı olayı nedir?

Fırat Delikanlı isimli şahıs bugün sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya hesabından paylaştığı şiddet içerikli görüntüsü ardından tepkileri toplayan ve merak edilen Fırat Delikanlı olaynı araştırdık.

Fırat Delikanlı olayı  vatandaşlar tarafından araştırılmakta. Sosyal medyada yaptığı paylaşımı ile Twitter’da gündem olan Fırat Delikanlı şiddet içerikli fotoğrafların yayınlanması ardından merak edildi. Fırat Delikanlı olayını derledik.

Fırat Delikanlı kimdir, kaç yaşında? 

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gerçekleşen olayda, 'Delikanlı' lakaplı Fırat K., tarafından şiddet uygulanırken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada paylaşılan işitme engelli, Engin E. (33) yaşadığı dehşet dolu anları ardından sosyal medyada gündem oldular. Fırat Delikanlı lakaplı şahısın şiddet uyguladığı korkunç görüntüleri soğuk kanlılık ile hesabında paylaşması bu durumu ileriye taşıdı.

Fırat Delikanlı olayı nedir?

Geçtiğimiz günlerde doğum günü olan Engin E., engelli kartı satmak için gittiği İzmit'de gerçekleşen olayda 22 Mart günü Fırat K. ve 4 arkadaşı tarafından zorla bir otomobile bindirilip, bir eve götürülerek darp edildiğini belirtmiştir.  Sebepsiz yere kaçırılarak şiddet gören ve bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ardından, ailesinin 5 çocuğundan biri olan Engin E., Fırat K.'yi daha önceden Aydın'dan tanıdığını da açıkladı.

Şiddet görüntüleri ile gündeme gelen Fırat K. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün Gölcük'te yaptığı operasyonla yakalanmıştır. Daha önceden birçok suç kaydı olduğu iddia edilen Fırat Delikanlı’nın Engin E.’yi cinsel eğilimi nedeni ile dövdüğü tahmin edilmektedir.

Fırat Delikanlı olayı nedir?

Fırat Delikanlı olayı nedir? ile ilgili etiketler Fırat Delikanlı kimdir kaç yaşında Fırat Delikanlı olayı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.