Fırat Çakıroğlu Sevgilisi Beyza Instagram! Ölüm yıl dönümü!

Fırat Çakıroğlu'nun sevgilisi kimdir? İzmir'de bulunan Ege Üniversitesi'nde 20 Şubat 2015 tarihinde öğrenciler arasında çıkan kavga sonucu Fırat Yılmaz Çakıroğlu yaşamını yitirdi. Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi iken hayatını kaybeden Çakıroğlu'nun ölümü üzerinden 4 yıl geçti. Fırat Çakıroğlu'nun sevgilisi Beyza'nın yaşamı merak ediliyor. İşte Fırat Çakıroğlu'nun sevgilisi...

Fırat Çakıroğlu'nun sevgilisi kimdir? 1991 yılında Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konya'da dünyaya geldi. Çakıroğlu, 2015 yılında Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavga sonrası hayatını kaybetti. Fırat Çakıroğlu'nun yaşamı ölüm yıl dönümünde merak konusu oldu. Aynı zamadna Fırat Çakıroğlu'nun kız arkadaşının hayatı araştırılıyor. İşte Tüm detaylar haberimizde...

Fırat Çakıroğlu Sevgilisi Beyza Instagram! Ölüm yıl dönümü!

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR?

Ege Üniversitesi 4.sınıf öğrencisi iken 2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavga sonucu Fırat Çakıroğlu hayatını kaybetti. Çkaıroğlu Konya'da 1 0cak 1991 yılında doğdu.Fırat Çakıroğlu'nun annesi Özlem Çakıroğlu, babası ise Fuat Mahir Çakıroğlu. Fırat Çakıroğlu çocukluğunu Diyarbakır'da geçirdi. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. Sınıf öğrencisi olan Fırat Çakıroğlu aynı zamanda Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusuydu.

Tarsus'ta açılan spor merkezine Fırat Çakıroğlu'nun adı verildi. Aynı zamanda Çakıroğlu'nun adı Nazilli'de bir parka ve İzmir'in Menderes ilçesinde de bir spor tesisine adı verilmiştir. Çakıroğlu'nun adına Elvankent'te de adına bir hatıra ormanı oluşturulmuştur.

Instagram'da @firat_beyza35 adı ile bir kullanıcı bulunuyor. Ancak Fırat Çakıroğlu'nun kız arkadaşının gerçek hesabı olup olmadığı konusu hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Hesapta ise aşığıda yer alan fotoğraf bulunmaktadır.

Fırat Çakıroğlu Sevgilisi Beyza Instagram! Ölüm yıl dönümü! - Resim : 2

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU’NUN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ

Ege Üniversitesinde 20 Şubat 2015'te öğrenciler arasında çıkan kavgada Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı. Gözaltına alınan Sosyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Nurullah Semo tutuklanmış, 7 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Semo, "Kasten öldürmek" ve "Devletin birliğini ve ülkenin bütünlüğünü bozmak" suçlarından ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmıştı.

Fırat Çakıroğlu Sevgilisi Beyza Instagram! Ölüm yıl dönümü! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.