Fırat Çakıroğlu ölüm anı izle! 20 Şubat 2015 VİDEO!

Fırat Çakıroğlu son anları izle! Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Çakıroğlu 2015 yılında öğrenci grupları arasında çıkan kavgada yaşamını yitirdi. Öğrenci grupları arasında çıkan kavganın görüntüleri ise güvenlik kameralarında yer aldı. İşte Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Çakıroğlu'nun ölüm son anları! Detaylar haberimizde...

Fırat Çakıroğlu son anlarını izle! İzmir'de bulunan Eğe Üniversitesi'nde 2015 yılında öğrenci grupları arasında çıkan kavga sonucu bir öğrenci hayatını kaybetti. Kavgada yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun son anları ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İşte Ülkü Ocakları'nın Ege Üniversitesi sorumlusu Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun son anları! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kampusün farklı noktalarındaki çok sayıda kameranın kaydettiği görüntülerde, iki öğrenci grubunun karşılıklı birbirlerine taş atma ile yaralama anları yer aldı. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde formasyon dersleri alan karşıt görüşlü iki grup öğrenci geçen şubat ayında, bir süreden bu yana aralarındaki gerginlik ardından kavga etti. Kavgada, Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu, Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun yanı sıra, karşı gruptaki doğu kökenli 26 yaşındaki Nurullah S. ve yine her iki gruptan 27 öğrenci yaralandı. Bacağındaki atar damarı kesilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu, öldü.

Fırat Çakıroğlu ölüm anı izle! 20 Şubat 2015 VİDEO!

Kampuste, bir kişinin ölümüyle sonuçlanan anlarının görüntüleri de ortaya çıktı. Kampus içerisinde, farklı alanlarda bulunan güvenlik kameralarının kavganın öncesi ile sonrasını tüm ayrıntılarıyla kaydettiği tespit edildi. Görüntülerde ilk olarak Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve arkadaşlarının, Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü önünde toplanmaları yer aldı. Daha sonra bir başka kamerada, bu öğrencilerin Edebiyat Fakültesi önüne kadar yürüdükleri belirlendi. Asıl kavganın da burada çıktığı yine görüntülerde yer aldı. Ellerinde, sopalar ve kesici aletler taşıyan ülkücü gruba, Edebiyat Fakültesi'nden çıktıkları anda, Savcılık iddiananesinde 'PKK/KCK gençlik örgütlenmesi olan YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik-Hareketi) üyeleri' diye sözedilen öğrenciler tarafından taş atıldığı da yine görüntülendi.

Görüntülere göre, karşılıklı el kol hareketi yapan öğrenciler daha sonra 'Ege Kafe' önünde, birbirlerine iyice yaklaşıp kavga etmeye başladı. Bu sırada da, kafe içerisine giren Fırat Yılmaz Çakıroğlu, bacağından bıçaklandı. Görüntülere göre, dışarıya çıkıp bir sandalyeye oturan Çakıroğlu, burada arkadaşlarından yardım istedi. Kanayan yere giysilerle tampon yapılmasına rağmen atar damarı kesilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun kedisinden geçtiği anların da görüntülendiği ortaya çıktı.

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR?

Ege Üniversitesi 4.sınıf öğrencisi iken 2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavga sonucu Fırat Çakıroğlu hayatını kaybetti. Çkaıroğlu Konya'da 1 0cak 1991 yılında doğdu.Fırat Çakıroğlu'nun annesi Özlem Çakıroğlu, babası ise Fuat Mahir Çakıroğlu. Fırat Çakıroğlu çocukluğunu Diyarbakır'da geçirdi. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. Sınıf öğrencisi olan Fırat Çakıroğlu aynı zamanda Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusuydu.

Tarsus'ta açılan spor merkezine Fırat Çakıroğlu'nun adı verildi. Aynı zamanda Çakıroğlu'nun adı Nazilli'de bir parka ve İzmir'in Menderes ilçesinde de bir spor tesisine adı verilmiştir. Çakıroğlu'nun adına Elvankent'te de adına bir hatıra ormanı oluşturulmuştur.

Fırat Çakıroğlu ölüm anı izle! 20 Şubat 2015 VİDEO! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.