Fırat Aydınus'a büyük tepki! Tartışılan karar...

Atiker Konyaspor maçının 13. dakikasında Skrtel'in gördüğü sarı kart ilk yarının en fazla tartışılan konuların başında geldi.

Spor Toto Süper Lig 22. haftasında Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında Skrtel ile Konyasporlu futbolcu arasındaki ikili mücadele sonrasında Skrtel sarı kart gördü. Ancak sosyal medyada bu pozisyon sonrasında hakem Fırat Aydınus'a tepki gösterildi.

Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçının 13. dakikasında Skrtel'in Zuta'ya yaptığı hareket sonrasında pozisyonun bitiminde Fırat Aydınus, Slovak futbolcunun yanına gelerek sarı kart gösterdi. Skrtel ise bu karara itiraz ederken sosyal medyada kırmızı kart verilmediği ve VAR'a gidilmediği yönünde tepkiler oluştu.

Daha sonrasında Konyasporlu futbolcu Jahovic rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Bu pozisyon sonrası tepkiler üst seviyeye çıktı.

KONYASPOR'DAN PAYLAŞIM

Konyaspor: Skrtel ile girdiği mücadele sonrası futbolcumuz Zuta’nın ayağı.

Fırat Aydınus'a büyük tepki! Tartışılan karar...

 

Fırat Aydınus'a büyük tepki! Tartışılan karar... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Konyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.