Firari FETÖ'cüden "ABD ordusuna sızdık" iddiası!

FETÖ içindeki bazı isimlerin zenginlik içinde yaşaması, bazılarınınsa sefalet içinde yüzmesi uzun zamandır örgüt içindeki kavgaların ana sebebi olmaya devam ediyor. Yaşanan bu çatlak nedeniyle terör örgütü içindeki pek çok kişi elebaşılara isyan ederken, kimi isimler de FETÖ’nün kirli çamaşırlarını ortaya dökmekten çekinmiyor. Buna son örnek firari FETÖ’cü İhsan Yılmaz oldu. Yılmaz, örgütün ABD ordusuna sızdığını öne sürdü.

Firari FETÖ’cülerden İhsan Yılmaz, Ergun Babahan ile YouTube’da yayınladıkları videoda terör örgütünün "Amerikan ordusuna adam soktuğunu" iddia etti.

SuperHaber programcısı Nedim Şener’in dikkat çektiği videoda konuşan Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Yılmaz, “İki yıl önce Amerika’dan bir ziyaretçi geldi. Dedim ki “Bunlar ne kadar manyak adamlar Amerika’ya gitmişler, Amerikan ordusuna adam sokuyorlar. Ben dalga geçiyorum, ‘adamlar Türkiye’de bu işleri yapmaya alışmışlar, işte askeriye adam sokma fantezisi hoşuna gidiyor. Amerika’ya gitmişler bunu devam ettiriyorlar. Böyle çok var. Bu sorunlardan birisi o. Adam cemaat yapılanması olarak Amerikan’nın eyalet yapılanmasına, beşte birine ya da bütün Amerika hizmetine bakıyor. Sivil birisi 20 yıldır orada. Bir bakıyorsunuz yok. Türkiye’de Adil Öksüz ne iş yapmışsa onu yapmış. Hatta Amerika’ya gittikten sonra Adil Öksüz gibi eski talebeleri, kendilerinden küçük jenerasyon üzerinden o işlere karışmaya devam etmiş. Gülen’in önünde Mustafa Özcan ile ben hainim değilim sen hainsin’ diye kavga etmiş. Bunların ben yeni duydum da o zaman üç yıl önce gelen arkadaşa ‘bunlar manyak Amerikan ordusuna adam sokuyorsunuz’ dedim.” iddiasında bulundu.

Firari FETÖ'cüden "ABD ordusuna sızdık" iddiası!

‘SENİ MAHVEDERLER’

Nedim Şener’in, “Firari Prof. ihsan Yılmaz, FETÖ’nün Amerika’daki Charter Okulları üzerinden Amerikan Ordusu’na adam sızdırmak için birim kurduğunu anlatıyor, ilginç” sözleriyle dikkat çektiği videoda FETÖ firarisi İhsan Yılmaz şöyle devam ediyor:

“Amerikan ordusunun Genelkurmay Başkanı olsan ne olur olmasan ne olur. Zurnanın son deliği Amerikan ordusunA adam sokma. Bu nasıl bir vizyon. Seni mahvedeler. O ülkenin 17 tane istihbarat teşkilatı var. Kod isimler kullanmalar. Adamın ismi Murat ama alakası yok, başkaymış isim. Amerika’da kod isimlerle işler yapıyorlar… Adamlar Amerika’da askeriyeye adam sokma ünitesi sokmuşlar. Adamların dönüşeceği, değişeceği yok. Yarın Amerika’daki insanların da başını derde sokacaklar.”

Firari FETÖ'cüden "ABD ordusuna sızdık" iddiası! ile ilgili etiketler Nedim Şener SuperHaber FETÖ ihsan yılmaz Ergun Babahan
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.