Firari Emre Uslu'dan panik mesajları!

FETÖ'nün ABD'de yaşayan firari isimlerinden Emre Uslu, Twitter hesabından örgüt üyelerine yakalanmamaları için yapmaları gerekenleri yazdı. Uslu bir mesajında ise FETÖ elebaşının talimatını hainlere iletti...

MİT'in dünyanın dört bir yanında yaptığı başarılı operasyonlarla FETÖ'cüleri teker teker yakalaması örgütte büyük panik yarattı. İhanet örgütünün firari isimlerinden Emre Uslu da paniğe kapılanlar arasında. Twitter hesabından peş peşe mesajlar yayınlaya FETÖ'cü Uslu, örgüt üyelerinin yakalanmamaları için yapabileceklerini sıraladı.

Firari Emre Uslu'dan panik mesajları!

Firari Emre Uslu'dan panik mesajları! - Resim : 2

Firari Emre Uslu'dan panik mesajları! - Resim : 3

"BULUNDUĞUNUZ YERİ TERK EDİN"

FETÖ'cü Emre Uslu bir diğer mesajında ise FETÖ elebaşının talimatını örgüt üyelerine aktardı. Mesajı paylaşan gazeteci Nedim Şener ise, "Ne korkusu deniyordu buna.... FETÖ’nün lağım faresi Emrullah Uslu’ya Amerika’nın lağımında saklanmak da yetmedi. Eh ne de olsa bir lağım faresi.. Bu arada fetö elebaşı yerini değiştirdi mi:))" diye yazdı.

Firari Emre Uslu'dan panik mesajları! ile ilgili etiketler FETÖ Emre Uslu MİT
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.