Firari emniyet müdürü Ankara'da yakalandı!

Fetullahçı Terör Örgütüne üye olma suçundan mahkeme tarafından elektronik kelepçe ile ev hapsi tedbiri uygulanan ve firar eden ihraç 2.Sınıf Emniyet Müdürü Hüseyin Çıtak Çukurambar’da yakalandı.

FETÖ Terör Örgütüne Üye Olma suçundan mahkeme tarafından elektronik kelepçe ile ev hapsi tedbiri uygulanan ihraç 2.Sınıf Emniyet Müdürü Hüseyin Çıtak 25.05.2021 tarihinde Keçiören ilçesindeki adresinden elektronik kelepçesini kırarak firar etmiş, izini kaybettirerek yurtdışına kaçma hazırlığında olduğu belirlenmişti. Firar etmesi akabinde şahsın cezası kesinleşmiş ve mahkeme tarafından 7 yıl 6 ay cezaya mahkum edilmişti.

ANKARA'DA YAKALANDI

Bu tarihten itibaren Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kurulan özel ekip tarafından şahsı yakalamaya yönelik geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. 3 aylık bir çalışma sonucunda firar Emniyet Müdürü Ankara ili Çukurambar ilçesinde yakalandı. Şahsın Bylock kullanıcısı olduğu; ‘’örgüt içerisinde teslimiyeti, sadakati ve bağlılığı en üst seviyede’’ olanları ifade eden A5 kodu ile kodlandığı, Polis Akademisi’nde ele geçirilen eski belgelerde şahsın örgüt içerisinde ‘’Ömer’’ kod adını kullandığı tespit edildi.

 

Firari emniyet müdürü Ankara'da yakalandı! ile ilgili etiketler FETÖ firari emniyet müdürü hüseyin çıtak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.