Fiorentina'nın yeni golcüsü Arthur Cabral'dan basın toplantısında kadın gazeteciye taciz!

Fiorentina'nın yeni transferi Arthur Cabral'ın basın toplantısında Fiorentina TV çalışanı Rossila Petrillo'ya bakışı sosyal medyada viral oldu. Devre arasında 14 milyon euro bonservisle Basel'den Fiorentina'ya transfer olan Brezilyalı golcünün dil hareketi şimşekleri üzerine çekti.

Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın yeni golcüsü Arthur Cabral, kulübün medya sorumlusu  Rossila Petrillo'yu kameraların önünde taciz etti. İtalya'da infial yaratan jest ve mimikler kısa süre içinde sosyal medyada da yayıldı.

Tepki çeken hareket sonrası kulüpten herhangi bir açıklama gelmedi.

Sırp golcüsü Dusan Vlahovic'i 82 milyon euroya Juventus'a satan Floransa kulübü, devre arasında 14 milyon euro bonservisle Basel'den Brezilyalı golcüyü transfer etmişti.

 

Fiorentina'nın yeni golcüsü Arthur Cabral'dan basın toplantısında kadın gazeteciye taciz! ile ilgili etiketler Fiorentina Serie A Arthur Cabral

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.