Fiorentina'nın altın çocuğu Dusan Vlahovic'i Juventus kaptı... İmzalar çok yakın...

Geçen sezon, sadece 20 yaşındayken Serie A'da 37 maçta 21 gol ve 3 asistle oynayan, bu sezon ise 21 maçta 17 gol, 4 asistlik müthiş bir performans sergileyen Dusan Vlahovic'i Juventus kaptı. İtalyan devi, 21 yaşındaki Sırp golcü için Floransa ekibine tam 65 milyon euro bonservis ödeyecek. Bu rakam, bonuslarla beraber daha da artabilir.

Fiorentina'nn altın çocuğu Dusan Vlahovic, Juventus yolunda... Bu sezon Serie A'da 21 maçta 17 gol, 4 asistlik müthiş bir performans sergileyen ve Avrupa'nın devlerini peşinden koşturan Sırp santrforu Juve kaptı.

İtalyan medyasında çıkan haberlere göre; Torino devi, 21 yaşındaki 1.90'lık santrfor için Fiorentina'ya 65 milyon euro bonservis ödeyecek. Vlahovic ise  yıllık 7 milyon Euro'dan 5 sezonluk sözleşmeye imza atacak.

Fiorentina tarafıyla süren görüşmelerde bir son dakika pürüz çıkmazsa Duşan Vlahovic, Juventus'un yeni golcüsü olacak.

ARSENAL DE ÇOK İSTEMİŞTİ

Premier League devi Arsenal, sezon başından beri Vlahovic için devredeydi. Atletico Madrid ve olası Haaland ayrılığı sonrası Borussia Dortmund'un da istediği Sırp golcü için bütçesi yetmeyen Londra kulübü, çok istediği futbolcuyu Juventus'a kaptırmış oldu.

Geçen sezon, sadece 20 yaşındayken Serie A'da 37 maçta 21 gol ve 3 asistle oynayan Dusan Vlahovic, Sırbistan Milli Takımı formasıyla da 14 maçta 7 kez gol sevinci yaşadı.

Fiorentina'nın 2018 yazında henüz 18 yaşında Partizan'dan bulup keşfettiği ve bonuslar dahil 1.9 milyon euro bonservis ödediği Vlahovic'in güncel piyasa değeri 70 milyon euroları aşmış durumda...

Fiorentina'nın altın çocuğu Dusan Vlahovic'i Juventus kaptı... İmzalar çok yakın... ile ilgili etiketler Fiorentina Serie A Juventus Dusan Vlahovic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.