'Fİ'nin açık yayın haklarını alan Show TV'ye RTÜK ne diyecek?

Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Show TV'nin, 9 Kasım'da ikinci sezonu başlayacak 'Fi' dizisinin açık yayın haklarını almasını değerlendirdi.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Sahi Nasıl Yayınlanacak?" başlıklı yazısı şöyle:

"Puhu TV'de yayınlanan 'Fi'nin ikinci sezonu 'Çi' ismiyle geliyor. Bildiğim kadarıyla 9 Kasım'da yayında olacak, ilk sezon o çok tartışılan erotik sahnelerin ve 'Can Manay' psikopatlığının yeni bölümlerini izleyeceğiz.

-o-cok-tartisilan-erotik-sahneler--10157945

Dizinin aldığı internet reytingi öyle kolay erişilebilir cinsten değil. Çıta bir hayli yüksekte.
Ve tanıtımdan anladığım kadarıyla (kitap olarak basılan seriyi okumadım) sevgilisinin elinden aldığı 'Duru' ile 'Can Manay'ın maceraları magazin medyasına benzin pompası gibi haber akıtacak.
Vallahi ilk günden beri benim sorum aynı, "Show TV bu dizinin açık yayın haklarını aldı ama nasıl olacak da bu haliyle oynatacak?"

a0eb023d-41d0-421c-88a4-9d6fccc2911d

DİZİ ÇEKİMİ 2 AY GECİKİNCE...

Bu sezon Çİ ve Pİ kitaplarını kapsayan 14 bölümden oluşacak dizinin uzayan senaryo çalışmaları ve yönetmen Mert Baykal'ın geçen yaz çektiği "Kardeşim Benim 2" filminin çalışmalarına yoğunlaşması gibi nedenler çekimleri 2 ay geciktirdi.

Bu sırada verdiği 6 kiloyu geri alan Ozan Güven'in saçları da uzayınca İtalya'da hazırlanan peruğa gerek kalmadı.

'Fİ'nin açık yayın haklarını alan Show TV'ye RTÜK ne diyecek? ile ilgili etiketler RTÜK Show TV açık yayın hakkı çi puhu tv
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.