'Fi'nin 2. sezonu 'Çi'den ilk fragman geldi! / VİDEO

Merakla beklenen Fi dizisi 2. Çi sezonu 1. bölümden yeni fragman yayınlandı. Fi dizisi Çi 2. sezon ne zaman başlıyor.. İşte Fi yeni sezon Çi 1. bölüm fragmanı ve detaylar...

Başrollerini Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi ve Osman Sonat'ın paylaştığı Fi dizisi Çi isimli yeni sezonuyla 9 Kasım Perşembe günü başlıyor.

Dizinin yeni sezon 1. bölüm fragmanı bugün yayınlandı. Fi dizisi, yeni sezonda Çi adıyla ekranlara gelecek.

Fİ Çİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Duru, Can Manay, Deniz ve Özge arasındaki hikayeyi konu edinen Fi dizisi, yeni sezonda Çi adıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yayınlandığı günden beri büyük ilgiyle takip edilen Fi dizisinin yeni sezon başlama tarihi belli oldu. Fi yeni sezonda Çi adıyla ekrana gelecek ve 9 Kasım tarihinde 2. sezon ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

1587967-728xauto

Dizinin yeni sezonunda neler yaşanacağı ise izleyiciler tarafından büyük merakla bekleniyor. Yeni sezon ilk fragmanında Mehmet Günsür'ün canlandırdığı Deniz karakterinin bir tarz değişikliğine gittiği görülüyor. Öte yandan fragmanın başında Can Manay'ın Duru'ya "Beni asla terk etmeyeceksin" demesi ve Duru'nun da "Seni asla terk etmeyeceğim" demesi büyük dikkat çekti.

'Fi'nin 2. sezonu 'Çi'den ilk fragman geldi! / VİDEO ile ilgili etiketler can manay çi yeni sezon fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.