"Fındığın yüzde 42'sini Şanlıurfa üretir" diyen Kılıçdaroğlu'na Ordu'dan yanıt

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'de fındığın yüzde 42'sini Şanlıurfa üretir" sözleriyle gündem oldu. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması, Türkiye’de en fazla fındığın üretildiği Ordu’da tebessümle karşılandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin resmi hesabından CHP liderine, "Fındığın bundan haberi var mı?" diye soruldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Şanlıurfa’da yaptığı açıklamada Türkiye fındık üretiminin yüzde 42’sinin Şanlıurfa’da üretildiğini öne sürdü.

ORDU'DAN YANIT GELDİ

Kılıçdaroğlu’nun hiç fındık üretimi olmayan Şanlıurfa’da üretim yapıldığını söylemesi Türkiye’de en fazla fındığın üretildiği Ordu’dan cevap gecikmedi.

"FINDIĞIN HABERİ VAR MI?"

Ordu Büyükşehir Belediyenin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Kılıçdaroğlu’nun sözlerini karşılık “Peki bundan fındığın haberi var mı?" sözleri yer aldı.
Paylaşımda ayrıca Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin yer aldığı video alıntılandı.

"Fındığın yüzde 42'sini Şanlıurfa üretir" diyen Kılıçdaroğlu'na Ordu'dan yanıt ile ilgili etiketler Şanlıurfa Fındık Kılıçdaroğlu ordu büyükşehir belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.