Finansbank promosyon ücreti ne kadar? Emekliye ne kadar promosyon veriyor?

Finansbank promosyon ücreti ne kadar? Emekliler, emekli maaş promosyonun belli olmasıyla beraber hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırmaya başladı. Araştırılan bankalar arasında Finansbank da da yer alıyor. Peki Finansbank promosyon parası ne kadar veriyor 2020?

Finansbank promosyon ücreti ne kadar? Emekli promosyon ücretleri araştırılan konular arasında bulunuyor. Finansbank'ın emekli promosyon ücretinin ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Peki Finansbank emekli promosyon ne kadar?

QNB Finansbank, emeklilere 1.250 TL'ye varan nakit kazanma fırsatı sunuyor. Ayrıca emekli tanıdıklarını yönlendirenlere, emekli başına 125 TL veriliyor.

PROMOSYON ÜCRETLERİ NE KADAR?

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

Finansbank promosyon ücreti ne kadar? Emekliye ne kadar promosyon veriyor? ile ilgili etiketler emeklilik emekli emekli maaşı promosyon banka promosyonu 2020 finansbank
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.