Finansal Fair Play, yönetimi zorluyor!

Galatasaray yönetimi, Finansal Fair Play anlaşması gereğince açığa sebep olan Luyindama’yı Avrupa kadrosuna yazamama tehlikesiyle karşı karşıya.

Galatasaray, şu ana kadar aldığı 10 oyuncu için kasasından bonservis ve kiralama bedeli olarak 7.4 milyon euro çıkardı. Buna karşılık Fernando'nun Sevilla'ya satışından 4.5 milyon euro geldi. Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle Galatasaray transfer sezonunu artıda kapatmak zorunda. Eğer 2.9 milyon euroluk açık kapanamazsa, 5 milyon euro bonservisiyle bu açığa neden olan Luyindama, Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazılamayacak.

Bu arada, dün oynanan Yukatel Denizlispor karşılaşmasında Luyindama da takım arkadaşları gibi kötü bir futbol sergiledi. Kongolu stoper, Rodallega karşısında çok zor dakikalar yaşadı.

Finansal Fair Play, yönetimi zorluyor! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Christian Luyindama Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.